Arama sonuçları: *

1. KebanFiru

Afterburner fps göstermiyor.

Afterburner CS:GO'da çalışması gerektiği gibi çalışmamakta. Onun yerine Valorant gibi oyunlar da test edebilirsiniz.
  2. KebanFiru

Steamde uygulama yayınlama

https://partner.steamgames.com/steamdirect?l=turkish
  3. KebanFiru

Steamde uygulama yayınlama

Steam'de uygulama bölümü de var.
  4. KebanFiru

Epic games vs Steam saçmalığı

@Fatih Sultan Mehmet ve @JonnNorth neden kahkaha attınız? Fikir belirtiyorum.
  5. KebanFiru

COD: Warzone.
  6. KebanFiru

Battle.net yok mu? Origin'i Epic Games Battlefront 2'yi bedava verdi diye indirmiştim asdasdasd.
  7. KebanFiru

Tamam da bu forumu ilgilendiren bir şey değil. Onu o platformlarda yaparsanız daha fazla kitleye hitap etmiş olursunuz. Bu konu forumdaki bir olayı eleştirmiyor. 1623058065 Ben de kullanıyorum 😳 . Ama Steam her zaman daha iyi benim gözümde.
  8. KebanFiru

Biliyorum. Ama bunu forumda yazmış. Foruma yazması için bence forumla alakalı olmalı. Çünkü burada bir kitleye bilgilendirme yapıyor.
  9. KebanFiru

Forumda ben kimsenin sen Steam kullandın Epic Games kullanamazsın dediğini görmedim.
  10. KebanFiru

Epic Games Pazarlama Yöntemi

"Steam" bizim için bir satıcıdan daha fazlası. Bizim için bir "topluluk". "Epic Games" "Steam"e benzemek istiyorsa. Önce "topluluk" gibi bir kısımları olmalı.
  11. KebanFiru

Steam oyun önerir misiniz? , Raft alınır mı ?

"Hocam warband da belli bir yerden sonra oyun döngüye giriyor mu ?" evet giriyormuş.
  12. KebanFiru

"Warband" yazın çıkar.
  13. KebanFiru

"Mine and blade: Warband" öneririm. Bugün aldım. Ama 2 saat oynamama rağmen eğlendim.
  14. KebanFiru

Steam Profili Güzelleştirme İçin Öneri

Rica ederim. 1622190937 Profilinize yakışabilir. "Serdar Ortaç" yazısı gibi "glitch"leniyor.
  15. KebanFiru

Steam Profili Güzelleştirme İçin Öneri

Havalıymış profiliniz. Böyle de güzel. Lakin bir çerçeve daha iyi yapabilir.
  16. KebanFiru

Origin şifre kabul etmiyor ne yapmalıyım ?

Daha iyi bir Türkçe ile yazabilir misiniz?
  17. KebanFiru

Origin şifre kabul etmiyor ne yapmalıyım ?

"Şifremi unuttum" ile şifreni değiştir.Ben hep unutuyorum asdasdasd.
  18. KebanFiru

Steam'de 10 TL Bütçe İle Ne Yapılabilir?

Bence indirimleri bekleyip Half Life serisini veya Portal serisini alın,oynamadıysanız.
  19. KebanFiru

En sevdiğiniz oyunlar ve neden seviyorsunuz?

Portal ve Half Life serisi.Tümleşik hikayeleri insanı içine çekiyor.Aynı zamanda Portal gun kullanmak fazla eğlenceli
Top Bottom