Neler Yeni

Epic games vs Steam saçmalığı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
arkadaşlar böyle bir konu açma sebebim en başta instagramdır çünkü gerçekten artık hakarete kadar giden tartışmalar gördüm ve buna son vermeye karar verdim öncelikle şunu söylemeliyim ki Epic games ile Steami aynı anda kullanamaz mısınız ihanet mi etmiş oluyorsunuz hayır olmuyorsunuz ben şahsen ikisini de aynı anda kullanıyorum ve gayet memnunum halimden şimdi şey diyen arkadaşlar gelecek sana ne insanlar istediğini yapar karışma hayır böyle bir şey yok kimse kimseye hakaret edemez tercihi için buna karışma hakkım da var umarım faydalı olmuştur bu yazım

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
arkadaşlar böyle bir konu açma sebebim en başta instagramdır çünkü gerçekten artık hakarete kadar giden tartışmalar gördüm ve buna son vermeye karar verdim öncelikle şunu söylemeliyim ki Epic games ile Steami aynı anda kullanamaz mısınız ihanet mi etmiş oluyorsunuz hayır olmuyorsunuz ben şahsen ikisini de aynı anda kullanıyorum ve gayet memnunum halimden şimdi şey diyen arkadaşlar gelecek sana ne insanlar istediğini yapar karışma hayır böyle bir şey yok kimse kimseye hakaret edemez tercihi için buna karışma hakkım da var umarım faydalı olmuştur bu yazım
Steam 🥰🥰🥰

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Forumda ben kimsenin sen Steam kullandın Epic Games kullanamazsın dediğini görmedim.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
İkisinide kullanan bne: :oops:

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
forum değil instagram ve sosyal medya platformları ayrıca forumda da bir kaç konuda görmüştüm
Tamam da bu forumu ilgilendiren bir şey değil. Onu o platformlarda yaparsanız daha fazla kitleye hitap etmiş olursunuz. Bu konu forumdaki bir olayı eleştirmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisinide kullanan bne: :oops:
Ben de kullanıyorum 😳 . Ama Steam her zaman daha iyi benim gözümde.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hem epic hem steam hem uconnect hem origin var bilgisayarımda.Alayını kullanın.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
buna son vermeye karar verdim
ben ikisini de kullanıyorum, ikisinden de oyun satın aldığım oldu. epicden aldığım oyunları oynarken içimde böyle korsan oyun oynuyormuşum gibi bir his oluyor :D tabi ki değil biliyorum ama bu hissin önüne geçemiyorum. steam içimize çok işlemiş.

asıl yazacağımı yazmamışım. bu bir fanatiklik olduğu için buna senin son vermen oldukça zor.

Top Bottom