Arama sonuçları: *

1. S

Ubisoft kredi kartı ödeme hatası

Türkçe yazmış bulundum. Anlamazlarsa yarın ingilizcesini de yazarım teşekkür ederim. Destek veriyorlar mı görmüş olurum, sonuçta TL ile satış ekranları var.
  2. S

Karttan para çekilmemiş ki. Telefondan ödemeyi onayla yaptığım halde nasıl çekilmiyorsa para gerçekten acayip. Sanırım en başta 1 veya 2 dolarlık güvenlik provizyon ödemesi yapmam gerekliydi :( 1653001963 Destek menüsü ingilizce, destek mesajlarını ingilizce yazmam gerekli mi? Türkçe kabul...
  3. S

İlk denemede başarız oldu. Ikinci denemede ödeme sayfasından işlemi tamamladım, telefona onay mesajı da yansıdı onayladım. O da ne? Karttan para çekilmemiş ve oyunlar gelmemiş. Bu nasıl olabilir herhalde bir hata oldu deyip tekrar denedim ve artık kartı kabul etmiyor sistem (çok deneme hatasına...
  4. S

Game satış güvenilir mi?

:ROFLMAO: (y)(y) Tamam öyle diyorsanız öyle olsun. İnternete sakın bağlanmayın ibaresini de bir ara okuyun, madem legal.
  5. S

Game satış güvenilir mi?

Alakası var demedim ama legal olmadığını söyledim. Neyse iyi forumlar.
  6. S

Game satış güvenilir mi?

Vallahi bir kaç sene öncesinde bazı oyunların daha piyasaya çıkmadan kırıldığını biliyorum, çok fazla haberi oldu bu tarz konuların. Yani yeni çıkmış oyunu, oyun sahibinin haberi olmadan 25 TL'ye satabilen adama illegal satışı nasıl yapabildiğini sormuyorsun da bana cracki nasıl olsun diye mi...
  7. S

Game satış güvenilir mi?

Korsan oyunları uzun süredir takip etmiyorum. Belki bunu da yapmışlardır diye düşündüm. Yapılmadıysa bilmem mümkün değil, kusuruma bakma. Yalnız bu linkteki de korsandan farksız diyorum özetle. Ben uzun süredir orijinal alıyorum.
  8. S

Game satış güvenilir mi?

Site güvenilir ancak verdiğiniz linkte sitenin kendi sattığı bir steam key (veya başka bir platform key) ürünü değil. Ben uzak dururdum böyle bir illegallikten. Korsan indir oyna aynı şey, en azından paran cebinde kalır. Sonuçta bu linkteki sözde ürün orijinal olmayacak. Zaten online olmama...
  9. S

Steam paramı iade etti ama ürün hala bende ve kullanıyorum

Sonuçta sen steam'i dolandırmadın veya kandırmadın. Kendi hataları yüzünden kullanabiliyorsan ve kullanmak da sorun değilse senin için kullan. Etik olur mu, onu da kendin değerlendir. Bu durumdan dolayı ban yemezsin.
  10. S

steam cüzdan kodu nerden alınır

Gamesatış, Durmaplay gibi sitelerden de hangisi daha az komisyon alıyorsa onlardan da alınabiliyor. Ancak en mantıklı alım yöntemi Migros gibi marketlerden almak olabilir. Tanımlı kartınız varsa direkt steam üzerinden alın.
  11. S

steam indirme hızım 10 kb

Belki sizin internetiniz düzgündür ama indirdiğiniz oyunun bulunduğu sunucu problem yaşamış olabilir. Sonradan sunucuya müdahale ettilerse o zaman düzelmiş olabilir.
  12. S

steam indirme hızım 10 kb

Steam desteğe iletin isterseniz, eğer diğer oyunların inme hızında problem yoksa o zaman belki oyunun indirme sunucusunda da problem olabilir.
  13. S

Steam Çöktü mü? Çok Yavaş ve Envantere Girmiyor.

Dediğim gibi bu yazıyı görünce envanteri denedim. Sıkıntısız satışa koydum. Yani bende problem olmadı.
  14. S

Steam Çöktü mü? Çok Yavaş ve Envantere Girmiyor.

Bağlantınızda bir problem olmuş olmasın. Bende de sıkıntı yok.
  15. S

Steam pp oluşturabilecek

Kesinlikle yazılanı doğru okuyup anlamış ve amatörce bir logo yapmış. (y) :ROFLMAO:
  16. S

Steam üzerinden para kazanma

Zamanında Warface TR oynarken 12 bin TL para kazanmıştım, o zamanları öğrenciydim ve kimseye hesap vermeden bilgisayar alınca bizimkiler nereden geldi bu bilgisayar diye sormaz mı? Oyuna ilk başlayanlardanım deyip hikayeyi anlattım ama para yatırdığımı söylemedim, sanırım yalana giriyor bu da...
Top Bottom