Ubisoft kredi kartı ödeme hatası

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,227
İlk denemede başarız oldu. Ikinci denemede ödeme sayfasından işlemi tamamladım, telefona onay mesajı da yansıdı onayladım. O da ne? Karttan para çekilmemiş ve oyunlar gelmemiş. Bu nasıl olabilir herhalde bir hata oldu deyip tekrar denedim ve artık kartı kabul etmiyor sistem (çok deneme hatasına düştü). Düzeltmek için ne yapılabilir? Bankayı aramam şart mı (yine mi robot bankacılık delirtecekler vallahi)?

İşin garip yanı kartın bir sıkıntısı yok, her platformda alışveriş yapabiliyorum ama gel gelelim yine ubisoft. 160 tl indirim olmasa gram uğraşmam, diğer platformlardan oyun alınca ubisofta sorunsuz tanımlanıyor.

İlk denemede başarız oldu. Ikinci denemede ödeme sayfasından işlemi tamamladım, telefona onay mesajı da yansıdı onayladım. O da ne? Karttan para çekilmemiş ve oyunlar gelmemiş. Bu nasıl olabilir herhalde bir hata oldu deyip tekrar denedim ve artık kartı kabul etmiyor sistem (çok deneme hatasına düştü). Düzeltmek için ne yapılabilir? Bankayı aramam şart mı (yine mi robot bankacılık delirtecekler vallahi)?

İşin garip yanı kartın bir sıkıntısı yok, her platformda alışveriş yapabiliyorum ama gel gelelim yine ubisoft. 160 TL indirim olmasa gram uğraşmam, diğer platformlardan oyun alınca ubisofta sorunsuz tanımlanıyor.
Desteğe yaz karttan çekildi para ama oyunlar gelmedi diye düzeltirler dostum

Karttan para çekilmemiş ki. Telefondan ödemeyi onayla yaptığım halde nasıl çekilmiyorsa para gerçekten acayip.
Sanırım en başta 1 veya 2 dolarlık güvenlik provizyon ödemesi yapmam gerekliydi :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Desteğe yaz karttan çekildi para ama oyunlar gelmedi diye düzeltirler dostum
Destek menüsü ingilizce, destek mesajlarını ingilizce yazmam gerekli mi? Türkçe kabul görüyor mu?

Son düzenleme:
Karttan para çekilmemiş ki. Telefondan ödemeyi onayla yaptığım halde nasıl çekilmiyorsa para gerçekten acayip.
Sanırım en başta 1 veya 2 dolarlık güvenlik provizyon ödemesi yapmam gerekliydi :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Destek menüsü ingilizce, destek mesajlarını ingilizce yazmam gerekli mi? Türkçe kabul görüyor mu?
Ubisoftda türk destek yoktu en son ben yazdığımda.

Ubisoftda türk destek yoktu en son ben yazdığımda.
Türkçe yazmış bulundum. Anlamazlarsa yarın ingilizcesini de yazarım teşekkür ederim. Destek veriyorlar mı görmüş olurum, sonuçta TL ile satış ekranları var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,013
Üyeler
192,584
Son üye
rezry
Geri