Neler Yeni

Game satış güvenilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

peso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ayaz Inan
Bu satıcıdan Fifa 22 almak istiyorum.
Ne gibi sorunlarla karşılaşrıım bişey olur mu?
Hesabı 1 den fazla kişinin kullandığını biliyorum onlar şifre değişirse napıcam?
Site güvenilir lakin satıcılarda nadiren dahi olsa sorun çıkabiliyor bunu göz önünde bulundurarak işlem yapmanızı tavsiye ederim. Keza hesaba birçok kişinin erişiminin olması başlıca bir sıkıntı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Site güvenilir lakin satıcılarda nadiren dahi olsa sorun çıkabiliyor bunu göz önünde bulundurarak işlem yapmanızı tavsiye ederim. Keza hesaba birçok kişinin erişiminin olması başlıca bir sıkıntı.
Offline oynayacağım için hesaptaki kişiler sorun cıkartamaz diye biliyorum.
Yanılıyor muym?

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Site güvenilir ancak verdiğiniz linkte sitenin kendi sattığı bir steam key (veya başka bir platform key) ürünü değil. Ben uzak dururdum böyle bir illegallikten. Korsan indir oyna aynı şey, en azından paran cebinde kalır. Sonuçta bu linkteki sözde ürün orijinal olmayacak. Zaten online olmama koşulundan her şey anlaşılıyor.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Offline oynayacağım için hesaptaki kişiler sorun cıkartamaz diye biliyorum.
Yanılıyor muym?
bu çoklu hesap işini 2 sene kullandım hesapların şifresi 2 haftada bir değişiyor save dosyların gidiyor bu çoklu hesap kadar leş bişey yok 2haftalık por club kariyerim gitmişti (bunların sistemi söyle işliyor genel olarak çalıntı hesaplar kullanıyorlar hepsi olmasada genel olark sistem böyle işliyor çalınan hesap sahibi geri almaya çalışınca şifre değişimi felan oluyor bana bir kaç tane yabancı insan instadan ulaşmıştı hesabımı sen mi çaldın felan diye kariyer adında adım ve soy adımla kayıt ettim için sonra anlattım ona lu siteden aldım felan diye problem yaşama olasılı var tabi eğer çalıntı hesapları veriyorsalar kendileri 420 tl ye oyunu alıp 20 kişiye de hesabı veriyor olabilirler böyle olsa bile hesabın şifresi değişiyor 20 kişiden 1 tanesi çok akıllı sanıp kendini hesbın şifresini değiştirmeye kalkınca otomatik olarak sizde hesaptan atılıcaksınız ve size satıcı o hesabı vermicektir başka bir hesap vericek ve save dosylarınız gidicektir) en sonunda bu sıkıntıyı yaşamamak için arkadaşımla 200 200 verip aldım fifa22 bundan sonra asla bu ortak hesap işine girmem satıcılar batıp paranı alıp gidede biliyor 1 kez yaşadım fifa21 de

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Site güvenilir ancak verdiğiniz linkte sitenin kendi sattığı bir steam key (veya başka bir platform key) ürünü değil. Ben uzak dururdum böyle bir illegallikten. Korsan indir oyna aynı şey, en azından paran cebinde kalır. Sonuçta bu linkteki sözde ürün orijinal olmayacak. Zaten online olmama koşulundan her şey anlaşılıyor.
Hocam Fifa 22 yi nası crack indirmemi bekliyorsunuz :D?
Ayrıca crack indirsem online olacak sanıyorsunuz sanırım

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Hocam Fifa 22 yi nası crack indirmemi bekliyorsunuz :D?
Ayrıca crack indirsem online olacak sanıyorsunuz sanırım
Korsan oyunları uzun süredir takip etmiyorum. Belki bunu da yapmışlardır diye düşündüm. Yapılmadıysa bilmem mümkün değil, kusuruma bakma. Yalnız bu linkteki de korsandan farksız diyorum özetle.
Ben uzun süredir orijinal alıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Korsan oyunları uzun süredir takip etmiyorum. Belki bunu da yapmışlardır diye düşündüm. Yapılmadıysa bilmem mümkün değil, kusuruma bakma. Yalnız bu linkteki de korsandan farksız diyorum özetle.
Ben uzun süredir orijinal alıyorum.
Daha yeni cıktı zaten oyun cracki nasıl olsun.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Şöyle oyunu indiriceksiniz çevrimdışına alıp oynayacaksınız olay bu. Hesabın şifresi değişebiliyor eğer garantisi varsa satıcıya yazın yeni hesabı versin. Satıcının puanına dikkat edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Şöyle oyunu indiriceksiniz çevrimdışına alıp oynayacaksınız olay bu. Hesabın şifresi değişebiliyor eğer garantisi varsa satıcıya yazın yeni hesabı versin. Satıcının puanına dikkat edin
Normalde sizin önerdiğiniz adamdan alıcağım ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.
Elinde hesap varmış ama hata vericekmiş 1-2 arasında geçermiş öyle söyledi bana çok saçma geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,500
Üyeler
164,509
Son üye
keremessi
Top Bottom