Arama sonuçları: *

1. mert savage

Bu Siteden Forza Horizon 4 Alayım mı?

gamepass al
  2. mert savage

knk offline muhabbeti gibi düşün hesap içinde bissürü kişi var arkadaşta o hesapta oyunları ile sana hizmet sunuyor eposta şifre değişmek yok sanırsam kişiye özel hesaplarda satılıyor sitede
  3. mert savage

Steam Dolandırıcılık Uyarısı. ÇÖZÜM! 27.06.2021

steamden ürün aldığın için hesabına birisi girmiş olamaz steam buna izin vermez
  4. mert savage

Epic Games Hesabımın Mailini Nasıl Geri Alırım?

hesabın maili sana ait şifremi unuttum de verify yap alırsın
  5. mert savage

Steam Kartımdan Habersiz Para Çekti.

???? ben 4 yıldır falan steam kullanıyorum hiç öyle bir doğrulama istemedi para yüklediğimde kolayca alışveriş yaptım konuyu takip edicem
  6. mert savage

Iddle Master Sorun Yaşıyorum

silip tekrar yükleyin düzelcektir aynı oturumda kalacağını düşünmüyorum uygulama boyutu çok az zaten
  7. mert savage

Iddle Master Sorun Yaşıyorum

uygulamaya giriş yaptıktan sonra steam hesabınızı girerken altında bir tik koyma yeri olucak orayı işaretlemiş olmalısınız uygulamada oturum kapatma yerini arayın kurcalayın bulursunuz olmazsa silip tekrar yükleyin 80gb değil sonuçta
  8. mert savage

Steam Dolandırıcılık

ilkçi ise dolandırıcıdır iyi olmuş yaptığın
  9. mert savage

steam hediye oyun göndermiyor ??

bende de arkadaşlarımda da oldu hiç birisi çözüm bulamadı hatta hesap satışı sırasında steam bakiyemle ödeme yapacaktım yapamadım olay yattı :(
  10. mert savage

steam hediye oyun göndermiyor ??

aynı sıkıntı bende de oldu bissürü forum sitesi gezdim çözümü yok
  11. mert savage

Steam indirimlerinden 55tl ye hangi oyunları alabilirim (BİLGİSAYARIM ÇOK KÖTÜÜ)

torrent falan indiremezmiyim bunu 40tl vermek kötü olur fiyatını hak etmiyor gibi
  12. mert savage

Steam indirimlerinden 55tl ye hangi oyunları alabilirim (BİLGİSAYARIM ÇOK KÖTÜÜ)

dediğim gibi tek başıma oynayamam böyle oyunları hızlı olan apex legend gibi oyunları seviyorum ama sistem yok 1622142953 aşırı sıkıntılı bir model ya 100 derece falan görüyorum levonoiddpad100
  13. mert savage

arkadaşım yok stardew valey 3 dakika zor oynayabildim diğer önerdiğin oyunlara bakıcam özellikle celeste https://steamcommunity.com/profiles/76561199066764430/
  14. mert savage

i5 5200u 4gb 1600mhz gt 920m cs 1.6 da kasıyor bayağ sıkıntılı bir laptobum var bu donanım ile csgo falan oynamam lazım normalde
  15. mert savage

bilgisayarım aşırı kötü lolde kasıyor csgo da kasıyor bağımsız oyunlar severim öneriler bekliyorum şuan gta 4 aldım çokçok kasarsa iade edicem siz önerin lütfen bedava kuponlarla 55tl toplamıstm öyle duruyor eğer güzel oyun bulamazsam 30tl ekleyip apex legend paassss alıcam net kafe açldıgında...
  16. mert savage

offline hizmet bu alınmaz ayrıca 10tl den fazla da verilmez buna
  17. mert savage

Steam 5 dolar kuralı

sende böyle olmuş olsa da farklı bir şey söyleyemem 5 dolar yazıyor 41tl demek , yaptıgın alışveriş listesine bak daha önceden alışveriş yapmış olabilirsin
  18. mert savage

Steam 5 dolar kuralı

5 dolar yatırıp harcaman gerek 50tl yatırsan kalkar 45 de olur
Top Bottom