knk offline muhabbeti gibi düşün hesap içinde bissürü kişi var arkadaşta o hesapta oyunları ile sana hizmet sunuyor eposta şifre değişmek yok sanırsam
kişiye özel hesaplarda satılıyor sitede
uygulamaya giriş yaptıktan sonra steam hesabınızı girerken altında bir tik koyma yeri olucak orayı işaretlemiş olmalısınız uygulamada oturum kapatma yerini arayın kurcalayın bulursunuz olmazsa silip tekrar yükleyin 80gb değil sonuçta
dediğim gibi tek başıma oynayamam böyle oyunları hızlı olan apex legend gibi oyunları seviyorum ama sistem yok
1622142953
aşırı sıkıntılı bir model ya 100 derece falan görüyorum
levonoiddpad100
arkadaşım yok stardew valey 3 dakika zor oynayabildim diğer önerdiğin oyunlara bakıcam özellikle celeste
https://steamcommunity.com/profiles/76561199066764430/
bilgisayarım aşırı kötü lolde kasıyor csgo da kasıyor bağımsız oyunlar severim öneriler bekliyorum şuan gta 4 aldım çokçok kasarsa iade edicem siz önerin lütfen
bedava kuponlarla 55tl toplamıstm öyle duruyor eğer güzel oyun bulamazsam 30tl ekleyip apex legend paassss alıcam net kafe açldıgında...
sende böyle olmuş olsa da farklı bir şey söyleyemem 5 dolar yazıyor 41tl demek , yaptıgın alışveriş listesine bak daha önceden alışveriş yapmış olabilirsin