Neler Yeni

steam iade etmenin bir sınırı var mı ?

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
bütün oyunları alıp 1 saat oynayıp iade ediyorum 14 gün ve 2 saat kuralına uyarak .
son zamanlarda aklıma başlıktaki soru takıldı bunun bir sonu var mı birgün aldıgım oyunu iade edemezsem bomba patlar

Komando41.

80+ Silver
bütün oyunları alıp 1 saat oynayıp iade ediyorum 14 gün ve 2 saat kuralına uyarak .
son zamanlarda aklıma başlıktaki soru takıldı bunun bir sonu var mı birgün aldıgım oyunu iade edemezsem bomba patlar
bi ara bi kaçtane oyun almıştım hepsini beğenmediğim için iade ediyodum bi sorun olmamıştı

Kinqlao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan Yücel
Hayır, yok fakat kendinizi denetleyici olarak tanıtmanız gerekebilir. :)

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Captain Pricee

80+ Bronze
bir yerden sonra iadeler geçersiz oluyor steam çok fazla iade yapınca e,posta ile sana bu durumu bildiriyor son zamanlarda çok kez iade ettin bu oyunlar deneyip iade etmek için değil diye

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sürekli yaparsan sorun olur spam olarak algılar seni. Adamlar da enayi değil yani alıp alıp oynayıp iade ediyor bu derler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,183
Üyeler
165,939
Son üye
FrqheR
Top Bottom