Yok kardeşim ne linçi düzgün bir konu açmışsın. 5 dolar harcama yapman lazım. Oyun gibi.Steamda 5 dolar olayı nedir anlatırmısınız.5 dolarlık alışverişmi yapmamız gerekiyor lütfen linç falan atmayın pc yok zaten steam kullanmadım daha hiç cahilliğime verin
5 dolar değerinde parayı hesabına bakiye olarak yüklüyorsun veya direk 5dolar değerinde bir oyun satın alıyorsun kartlaSteamda 5 dolar olayı nedir anlatırmısınız.5 dolarlık alışverişmi yapmamız gerekiyor lütfen linç falan atmayın pc yok zaten steam kullanmadım daha hiç cahilliğime verin
5 dolar değerinde steame para yatırman gerekSteamda 5 dolar olayı nedir anlatırmısınız.5 dolarlık alışverişmi yapmamız gerekiyor lütfen linç falan atmayın pc yok zaten steam kullanmadım daha hiç cahilliğime verin
5 dolar yatırmanızı gerektiren bazı özellikler var :Steamda 5 dolar olayı nedir anlatırmısınız.5 dolarlık alışverişmi yapmamız gerekiyor lütfen linç falan atmayın pc yok zaten steam kullanmadım daha hiç cahilliğime verin
Steamda 1 dolar 2tl misteam hesabına 5 dolar değerinde para yatırınca normalde kısıtlanmış olan birçok özelliğe erişiyorsun arkadaş ekleme bunların en önemlisi mesela, o parayı harcamana gerek yok hesaba parayı atman yeterli
hayır, normalde o tarz bir şey ama bu konuda güncel dolar kuru baz alınıyorSteamda 1 dolar 2tl mi
5 dolar yatırıp harcaman gerek 50tl yatırsan kalkar 45 de olurSteamda 5 dolar olayı nedir anlatırmısınız.5 dolarlık alışverişmi yapmamız gerekiyor lütfen linç falan atmayın pc yok zaten steam kullanmadım daha hiç cahilliğime verin
doğru anlamışım yani öyle mi?mesela 5 tane oyun alacağuım veya 1 farketmez totalde 5 dolara eş değer olacak5 dolarlık oyun almanız gerekiyor ya bir tane yada parça parça 1 dolarlık 2 dolarlık fln 5 dolar ı tamamlamak gerek
teşekkürlerYok kardeşim ne linçi düzgün bir konu açmışsın. 5 dolar harcama yapman lazım. Oyun gibi.
doğru anlamışım yani öyle mi?mesela 5 tane oyun alacağuım veya 1 farketmez totalde 5 dolara eş değer olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler