Arama sonuçları: *

1. Kürşat K.T.K

Konu kapandı

Her doğuran anne olmuyor her baba adını alan da baba olamıyor intihar diye bişeyi sakın ha aklından bile geçirme intihar seni kurtarmaz aksine seni olduğundan daha çok çıkmazsa sokar Allah seni yaratmış ise bir bildiği var kim ne derse desin aldırış dahi etme ister adı anne veya baba olan o...
  2. Kürşat K.T.K

İnanç Olarak Çıkmazda Olmak

Kur'an-ı Kerim de birçok mucizeyi bir beşerin bilmesi imkansız evren ile ilgili ayetler yaratılış ile ilgili ayetler anne karnında 3 karanlık evrede yarattık deniyor Kur'an da bilim de yeni öğrendik ki 3 evrede oluşuyor Evren i genişletmekteyiz deniyor hubble teleskobu ile baktık ki evren...
  3. Kürşat K.T.K

Bir dine inanan mı daha özgürdür yoksa bir dine inanmayan mı?

her şey inanmayla başlar
  4. Kürşat K.T.K

İslam inanç çelişkisi

İslam dini ahlak dinidir yıllarıdır Kur'an a dokunma çarpılırsin diye söylenti oluşturdular aslında öyle değil abdestsiz dokunulabilir Zaten Kur'an-ı Kerim i okuyan kimse okuduktan sonra abdest alacaktır hem imanina hem de vücut temizliğine önem verir abdest alır ahlakli olur bu tamamen inanç...
  5. Kürşat K.T.K

Bir Agnostik olarak digerlerinin dusuncesini almak istiyorum.

Herkesin tuttuğu kendine
  6. Kürşat K.T.K

500 Tl'ye Kimin Resmi Basılsın?

Mehmet Akif Ersoy
  7. Kürşat K.T.K

Ateizm Nedir, Ne Demektir?

Dini değerlere saygım var tabi yanımda 3 tane yabancı eleman çalıştırıyorum Hristiyanlar adamlar çalışıyor hiçbir şeklide ayrım yapmıyorum insan olarak bakıyorum ben olaya en azından türklerden daha iyi çalışıyorlar hemde ama bu ateistlerin kafası acayip farklı ya çözemedim
  8. Kürşat K.T.K

Benim kadar saygılı biri yoktur ama ben sadece bu ateistlere akıl erdiremiyorum neyse Allah bizden uzak etsin
  9. Kürşat K.T.K

Orası öyle de reis ben saygı duyamıyorum onlara
  10. Kürşat K.T.K

TM knka ateizm olunca sinirleniyorum hemen kb
  11. Kürşat K.T.K

Ne haklı çıkabilir kardeşim aklınızı başınıza alın inanmayın böyle saçma ***** şeylere Allah ıslah etsin ne diyelim
Top Bottom