Neler Yeni

Bir Agnostik olarak digerlerinin dusuncesini almak istiyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Besim Tibuk

80+ Gold
huzur ateizmde.
20220619_223441.jpg

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,029
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bu kadar genelleme yapmak saçmalık. Ben Müslümanım ve bütün ailem dedelerim Müslüman. Kimsenin alkol, sigara, zina vb. Pis Hiçbir şeyde bulaşmadık. Bence 'bazı Müslümanlar' demen daha iyi. Suçsuz okadar insanı suçlu yerine düşürdün. Böyle Müslümanlar varmı alası var. Bir Müslüman olarak söylüyorum. Etrafımda 'Müslümanım' diye gezinip Allaha, dine kurana söven, işi düştümü dua eden, 5dk sonra çok şükür diyen aşırı insan var. Bunun sebebi din değil. İnsanın kişiliği, saygısı ve kalitesidir. Bu her dinde geçerlidir, ve her dine saygım sonsuzdur.

Yanlışım varsa düzeltin :)
Hocam yanlış anlaşıldım ya kusura bakmayın, @BenRoboTdeğilİm de yanlış anladı.

Ben bütün müslümanları kast etmek istememiştim, "Müslümanlarda yapabilir" anlamında söylemiştim. Yani bunun dinle, düşünceyle, görüşle alakası olmadığını belirttim.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Ahiret ne ya senin uydurdugun sey. Dogmadan once ne yapiyordun soyle bilelim? Olumden sonrasi ile derdiniz ne olmeye bu kadar merakliysaniz olun gidin
1 ahiret benim uydurduğum bir şey değil
2 ruhlar aleminde idim
3 sadece öldükten sonra nereye gideceğimi merak ediyorum araştırıyorum gayet normal değil mi

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

Ben bütün müslümanları kast etmek istememiştim, "Müslümanlarda yapabilir" anlamında söylemiştim. Yani bunun dinle, düşünceyle, görüşle alakası olmadığını belirttim.
O zaman sorun yok 👍

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm

bir daha dikkat et bu konuda hassas insanlar var :)

R3b311i0n_01

80+ Bronze
Kanıtın geldiği yerde belirsizlik ortadan kalkar. Kırmızı asa serisini izleyin kardeşim. Allah'ın varlığı kanıtlarıyla anlatılıyor. Kısa 8 videodan oluşan serinin tamamını izleyin.

Ayrıca Enis Doko Hoca'nın da konu hakkında güzel videoları var. Felsefi açıdan Allah'ın varlığının kanıtlarını anlatıyor.

loverboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Joseph ss
1 ahiret benim uydurduğum bir şey değil
2 ruhlar aleminde idim
3 sadece öldükten sonra nereye gideceğimi merak ediyorum araştırıyorum gayet normal değil mi
Uydurma iste yok oyle bir yer. Varsa kanitin goster. Arastirmadigin icin boyle diyorsun arastirsan olmadigini bilirsin benim nereye gifecegi mi merak eden sensin sen sordun olumden sonrasini dogmadan once hic biryerdeydim oluncede aynisi olacak milyarlarca insan yasadi oldu milyonlrca gezegen galaksi var bunlarin kaniti var sizin ahiretin alemin yok ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanıtın geldiği yerde belirsizlik ortadan kalkar. Kırmızı asa serisini izleyin kardeşim. Allah'ın varlığı kanıtlarıyla anlatılıyor. Kısa 8 videodan oluşan serinin tamamını izleyin.

Ayrıca Enis Doko Hoca'nın da konu hakkında güzel videoları var. Felsefi açıdan Allah'ın varlığının kanıtlarını anlatıyor.

Ahahahah kanitlara bak dawkins mezarinda ters dondu keske benim zamanimda tiktok olsaydi diyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,820
İsim
Doruk
Tartışan arkadaşlara söylüyorum senin inancın şöyle onun kanıtı var ben şurdaydım şuraya giderim demekle kimsenin inancından vazgeçeceği yok takım tutar gibi din savunuyorsunuz ve yaptığınız şey sizin inandığınız dine inanları bile dinden soğutuyor

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Kuran-ı delil olarak kullanamazsınız diyenler için şey soracağım kuranın ilk nüshası sergileniyor ve 600 lü yıllar da evrenin genişlediğini vb. bir çok şeyi nasıl bilebildi sadece merak ?

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
Hocam Müslümanlarda onun alasını yapıyor, onun dinle ya da düşünce ile alakası yok bence.
müslümanlar yapıyo kelimesi tam doğru değil bazı müslümanlar yapıyor daha doğru olur özelden dolayı genel nitelenmez ama o müslümanlar yaparken bile içi rahat yapmıyo yada vicdanı rahat etmiyor dinle alakasının büyük boyutlarda olduğunu düşünüyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom