Besim Tibuk
80+ Gold
huzur ateizmde.
huzur ateizmde.
15 dakika bu capsi yapmana degdi mi be
Hocam yanlış anlaşıldım ya kusura bakmayın, @BenRoboTdeğilİm de yanlış anladı.Bu kadar genelleme yapmak saçmalık. Ben Müslümanım ve bütün ailem dedelerim Müslüman. Kimsenin alkol, sigara, zina vb. Pis Hiçbir şeyde bulaşmadık. Bence 'bazı Müslümanlar' demen daha iyi. Suçsuz okadar insanı suçlu yerine düşürdün. Böyle Müslümanlar varmı alası var. Bir Müslüman olarak söylüyorum. Etrafımda 'Müslümanım' diye gezinip Allaha, dine kurana söven, işi düştümü dua eden, 5dk sonra çok şükür diyen aşırı insan var. Bunun sebebi din değil. İnsanın kişiliği, saygısı ve kalitesidir. Bu her dinde geçerlidir, ve her dine saygım sonsuzdur.
Yanlışım varsa düzeltin
1 ahiret benim uydurduğum bir şey değilAhiret ne ya senin uydurdugun sey. Dogmadan once ne yapiyordun soyle bilelim? Olumden sonrasi ile derdiniz ne olmeye bu kadar merakliysaniz olun gidin
O zaman sorun yokHocam yanlış anlaşıldım ya kusura bakmayın, @BenRoboTdeğilİm de yanlış anladı.
Ben bütün müslümanları kast etmek istememiştim, "Müslümanlarda yapabilir" anlamında söylemiştim. Yani bunun dinle, düşünceyle, görüşle alakası olmadığını belirttim.
Hazırda vardı usta15 dakika bu capsi yapmana degdi mi be
bir daha dikkat et bu konuda hassas insanlar varHocam yanlış anlaşıldım ya kusura bakmayın, @BenRoboTdeğilİm de yanlış anladı.
Ben bütün müslümanları kast etmek istememiştim, "Müslümanlarda yapabilir" anlamında söylemiştim. Yani bunun dinle, düşünceyle, görüşle alakası olmadığını belirttim.
Uydurma iste yok oyle bir yer. Varsa kanitin goster. Arastirmadigin icin boyle diyorsun arastirsan olmadigini bilirsin benim nereye gifecegi mi merak eden sensin sen sordun olumden sonrasini dogmadan once hic biryerdeydim oluncede aynisi olacak milyarlarca insan yasadi oldu milyonlrca gezegen galaksi var bunlarin kaniti var sizin ahiretin alemin yok ama1 ahiret benim uydurduğum bir şey değil
2 ruhlar aleminde idim
3 sadece öldükten sonra nereye gideceğimi merak ediyorum araştırıyorum gayet normal değil mi
Ahahahah kanitlara bak dawkins mezarinda ters dondu keske benim zamanimda tiktok olsaydi diyorKanıtın geldiği yerde belirsizlik ortadan kalkar. Kırmızı asa serisini izleyin kardeşim. Allah'ın varlığı kanıtlarıyla anlatılıyor. Kısa 8 videodan oluşan serinin tamamını izleyin.
Ayrıca Enis Doko Hoca'nın da konu hakkında güzel videoları var. Felsefi açıdan Allah'ın varlığının kanıtlarını anlatıyor.
müslümanlar yapıyo kelimesi tam doğru değil bazı müslümanlar yapıyor daha doğru olur özelden dolayı genel nitelenmez ama o müslümanlar yaparken bile içi rahat yapmıyo yada vicdanı rahat etmiyor dinle alakasının büyük boyutlarda olduğunu düşünüyorumHocam Müslümanlarda onun alasını yapıyor, onun dinle ya da düşünce ile alakası yok bence.