Ahmet Sevinç
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,384
- İsim
- Ahmet Sevinç
aslında bu bi inanç meselesi inanç tercihi serbest bırakmış inanıp inanmamakta insana ait çoğu dinde ( bu çokluğu baz alarak konuşmaa devam edeceğim) şimdi 3 ana dil eski zamanlarda çıktı ve kitabları indi ve bizde o kitablara geçen olaylara vahiylere inandık buraya kadar özgür hür iradenle inanıp inanmamak sende ama kameranın ses kaydedici cihazın olduğu dönemde çıksaydı herkes aaaa bak gerçek diye inanıcaktı ama somut bişey yok dediğin gibi şimdi özür diliyorum 3 ana din diye başladım ama islma dışında pekde başka bir dinle ilgili bilgim yok o yüzden ondan devam edicem saygınla yanlış bişey demek istemiyorum . İslam dininde gönülden inanmaya bağlı şimdi kamera çağında bu olaylar vahiyler kanıtlanıp somutlaşsaydı insanlar inanmak için inanacaktı bi anlamı kalmayacaktı o yüzden somut bi kaynak olmaması ve burdan bağlanabilir . Tanrının varlığı ise peygamberlerin cahiliye zamanlarında gönderilip iyiye dönüş dine dönüş için gönderilmesi vahiylerden açıklanabilirKonuyu lutfen az once acilan copluk gibi yapmayin. Duzgunce konusalim.
Bence Tanrinin varligini olup olmadigini bilemeyiz. Cunku somut ve dogru bir kaynak yok.