Neler Yeni

Ateizm Nedir, Ne Demektir?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,184
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Eskiden minecraft klanımızda bir şahıs vardı seste her 5 cümlesindeen birinde "Allah'ı yedim", Allah'ını s******" gibi cümleler kullanıyordu, bir süre sonra arkadaşıyla başka klana geçtiler Allah'a küfür vs. eden şahıs ihanet etti geri döndü arkadaşı bizim klana. Okulda falanda bu tipler çok var özellikle liselerde. Daha iyice araştırmadan sadece dediğiniz gibi havalı olmak için Ateist oluyorlar.
Türk milleti adam akıllı araştırma yapmıyor zaten hocam.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Bu insanlar ciddi anlamda "yaratmak" kelimesini nasıl yorumluyor? Yani en komik şekilde "insanları kim yarattı" sorusuna nasıl cevap buluyorlar?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Liseyi boşver bu sene ortaokul sonum ve bu zamanda da böyle düşünenleri falan gördüm, tanıdım. Net bir kararı veya fikri olmadan böyle bir şey düşünüyorlar. Eğer bir argümanı varsa haklı çıkabilir ama bir kaç klasik söz söyleyip onu savunmaya çalışıyor.
Ne haklı çıkabilir kardeşim aklınızı başınıza alın inanmayın böyle saçma ***** şeylere Allah ıslah etsin ne diyelim

Besim Tibuk

80+ Gold
Ateist Birliği vs Teist Birliği savaşı gelir mi Sir?

Besim Tibuk

80+ Gold
20220424_153158.jpg

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Ne haklı çıkabilir kardeşim aklınızı başınıza alın inanmayın böyle saçma ***** şeylere Allah ıslah etsin ne diyelim
Ne diyorsun kankam kafan mı iyi öyle bir ithamda bulunmadım?

"Bir şeyde haklı çıkması için düzgün argüman sunması lazım." anlamında bir cümle kurdum orada. Anlamayan sensin.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ne diyorsun kankam kafan mı iyi öyle bir ithamda bulunmadım?

"Bir şeyde haklı çıkması için düzgün argüman sunması lazım." anlamında bir cümle kurdum orada. Anlamayan sensin.
TM knka ateizm olunca sinirleniyorum hemen kb

Aramun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ahmet Akın
Burada bazı arkadaşlar var annesinin veya babasının empoze ettiği dine inanıyor ve millete de havalı olmak için ateizmi seçiyorlar falan diyor arkadaşım sorsak sizlere cuma harici namaz bile kılmıyorsunuzdur. Cumalar harici camiiler dolmuyor bile ama böyle sayfalarda alayınız Müslüman geçiniyorsunuz öncelikle 2.000 km batıda doğsanız burada hristiyanlık satacak insanlarsınız az kendinizi sorgulayın ne kadar Müslümanım diye alayınız İslamı bile araştırmamıştır Fatiha sübhanekeden öteye geçmemişsinizdir bile.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Burada bazı arkadaşlar var annesinin veya babasının empoze ettiği dine inanıyor ve millete de havalı olmak için ateizmi seçiyorlar falan diyor arkadaşım sorsak sizlere cuma harici namaz bile kılmıyorsunuzdur. Cumalar harici camiiler dolmuyor bile ama böyle sayfalarda alayınız Müslüman geçiniyorsunuz öncelikle 2.000 km batıda doğsanız burada hristiyanlık satacak insanlarsınız az kendinizi sorgulayın ne kadar Müslümanım diye alayınız İslamı bile araştırmamıştır Fatiha sübhanekeden öteye geçmemişsinizdir bile.
Tamam en müslüman sensin
benim mesajımı görüp ilk satırı yazdıysan söyleyeyim, araştırıp seçenler de var.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom