Ateizm Nedir, Ne Demektir?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Eskiden minecraft klanımızda bir şahıs vardı seste her 5 cümlesindeen birinde "Allah'ı yedim", Allah'ını s******" gibi cümleler kullanıyordu, bir süre sonra arkadaşıyla başka klana geçtiler Allah'a küfür vs. eden şahıs ihanet etti geri döndü arkadaşı bizim klana. Okulda falanda bu tipler çok var özellikle liselerde. Daha iyice araştırmadan sadece dediğiniz gibi havalı olmak için Ateist oluyorlar.
Türk milleti adam akıllı araştırma yapmıyor zaten hocam.

Bu insanlar ciddi anlamda "yaratmak" kelimesini nasıl yorumluyor? Yani en komik şekilde "insanları kim yarattı" sorusuna nasıl cevap buluyorlar?

Liseyi boşver bu sene ortaokul sonum ve bu zamanda da böyle düşünenleri falan gördüm, tanıdım. Net bir kararı veya fikri olmadan böyle bir şey düşünüyorlar. Eğer bir argümanı varsa haklı çıkabilir ama bir kaç klasik söz söyleyip onu savunmaya çalışıyor.
Ne haklı çıkabilir kardeşim aklınızı başınıza alın inanmayın böyle saçma ***** şeylere Allah ıslah etsin ne diyelim

20220424_153158.jpg

Ne haklı çıkabilir kardeşim aklınızı başınıza alın inanmayın böyle saçma ***** şeylere Allah ıslah etsin ne diyelim
Ne diyorsun kankam kafan mı iyi öyle bir ithamda bulunmadım?

"Bir şeyde haklı çıkması için düzgün argüman sunması lazım." anlamında bir cümle kurdum orada. Anlamayan sensin.

Burada bazı arkadaşlar var annesinin veya babasının empoze ettiği dine inanıyor ve millete de havalı olmak için ateizmi seçiyorlar falan diyor arkadaşım sorsak sizlere cuma harici namaz bile kılmıyorsunuzdur. Cumalar harici camiiler dolmuyor bile ama böyle sayfalarda alayınız Müslüman geçiniyorsunuz öncelikle 2.000 km batıda doğsanız burada hristiyanlık satacak insanlarsınız az kendinizi sorgulayın ne kadar Müslümanım diye alayınız İslamı bile araştırmamıştır Fatiha sübhanekeden öteye geçmemişsinizdir bile.

Burada bazı arkadaşlar var annesinin veya babasının empoze ettiği dine inanıyor ve millete de havalı olmak için ateizmi seçiyorlar falan diyor arkadaşım sorsak sizlere cuma harici namaz bile kılmıyorsunuzdur. Cumalar harici camiiler dolmuyor bile ama böyle sayfalarda alayınız Müslüman geçiniyorsunuz öncelikle 2.000 km batıda doğsanız burada hristiyanlık satacak insanlarsınız az kendinizi sorgulayın ne kadar Müslümanım diye alayınız İslamı bile araştırmamıştır Fatiha sübhanekeden öteye geçmemişsinizdir bile.
Tamam en müslüman sensin
benim mesajımı görüp ilk satırı yazdıysan söyleyeyim, araştırıp seçenler de var.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,493
Üyeler
196,975
Son üye
dodoempire
Geri