Neler Yeni

Ateizm Nedir, Ne Demektir?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,082
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Şu forumda böyle konular açıldığı zaman gülmekten ölüyorum çünkü bilgi seviyesi sıfır, yerlerde, çoluk çocuğun bilmeden ettiği laflardan başka bir şey yok.

Caelius

80+ Silver
Cok yararli bi konu olmus eline saglik
Oz baskanim

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
aynen görüyolar yt de ateist tiz diye bide liseli olmak bi haltmış gibi liseli olmaya özeniyolar bide liseli kavramını ateist gey olay çıkaran ders dinlemeyen aşk muhabbeti adam kesme haraç kopya ortamı sanıp okulu 2 günde sirke çeviren insanlar bu özentilikten nefret ediyorum liseli oldun da ne oldu bu saydıklarımı yaptın da ne oldu 2 saniye güldün komik olmayan bişeye ve o gün senden çalındı işte bazılarımızın sürekli çalınan günleri hayatlarını ızdırap ettirecek bunu bildiğim için mutluyum 😌
ben bu metni yazarken bildiğin ateş püskürtmüşüm o kadar içimde kalmış🥱
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten dini öyle bi kullandılar ki inanan adamıda soğuttular
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bende lise 1 im böyle zihinsel işkencelere yeni başladım bünyem alışık değil tavsiyen nedir?
büyümeyi bekleyeceksin hocam 1-2 seneye düzelirler

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Şu forumda böyle konular açıldığı zaman gülmekten ölüyorum çünkü bilgi seviyesi sıfır, yerlerde, çoluk çocuğun bilmeden ettiği laflardan başka bir şey yok.
Aynen. Nişanlım felsefe öğretmeni, sayesinde bende felsefe öğrencisi oldum. Severek dinliyorum, öğreniyorum ilgide duyuyorum. İstesem yerden yere vururum ama vallahi gram bir şey söylemek istemiyorum.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç

R3b311i0n_01

80+ Bronze
Ateizm de din gibi bir inançtır. Örneğin: öümden sonra hayat olmadığına, toprak olacaklarına inanırlar. Big-bang'in, kainatın kendi kendine oluştuğuna inanırlar, İnsanın ve insandaki sistemlerin -mesela sindirim sisteminin- kendi kendine olduğunu, sindirim sistemi için var olan elma, armut gibi gıdalarında kendi kendine olduğuna, elma için gerekli olan güneşin, yağmurun, mevsimlerin kendi kendine olduğuna inanırlar. Bebek doğmadan çıkmayan sütün, bebek doğduğunda tam da bebeğin ihtiyacı olan en faydalı gıda olarak kendi kendine oluştuğunu düşünürler.
Ölen akraba ve sevdiği kişileri sonsuza kadar kaybettiğine inanırlar ve bu da ister istemez kendi ölümlerini akıllarına getirip, hüzün, kaygı ve acılara sebep olur.
Ateist bir kimseden âhlaki davranmasını da bekleyemeyiz. Mesela çıkarları için yalan da söyleyebilir, iftira da atabilir, insanları dolandırabilir de çünkü ona göre ölümden sonrası toprak olmak, yok olmak, hesap vereceği bir yer olmadığına inanır.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom