Neler Yeni

Ateizm Nedir, Ne Demektir?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Berke Fitness

80+ Bronze
Burada bazı arkadaşlar var annesinin veya babasının empoze ettiği dine inanıyor ve millete de havalı olmak için ateizmi seçiyorlar falan diyor arkadaşım sorsak sizlere cuma harici namaz bile kılmıyorsunuzdur. Cumalar harici camiiler dolmuyor bile ama böyle sayfalarda alayınız Müslüman geçiniyorsunuz öncelikle 2.000 km batıda doğsanız burada hristiyanlık satacak insanlarsınız az kendinizi sorgulayın ne kadar Müslümanım diye alayınız İslamı bile araştırmamıştır Fatiha sübhanekeden öteye geçmemişsinizdir bile.
Başka bir konuda "Bu insanların beyni o kadar yıkanmış ki islamı kendilerinin seçmediğinin farkında bile değiller." Demiştim. Bu hiç araştırmadan, körü körüne hiç bir şey bilmeden, sağa sola "bu gerçek islam değil" diye İslam'ı sonuna kadar savunan, Daha Hz. İbrahim olayını bilmeden ortalıkta en ufak tartışmada dinimize saygı duyun feryatları atan insanlar evet iğrenç insanlardır ama geneli zararsızdır. Asıl zararlı olan İşid, Taliban, İran'daki dindarlar

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Burada bazı arkadaşlar var annesinin veya babasının empoze ettiği dine inanıyor ve millete de havalı olmak için ateizmi seçiyorlar falan diyor arkadaşım sorsak sizlere cuma harici namaz bile kılmıyorsunuzdur. Cumalar harici camiiler dolmuyor bile ama böyle sayfalarda alayınız Müslüman geçiniyorsunuz öncelikle 2.000 km batıda doğsanız burada hristiyanlık satacak insanlarsınız az kendinizi sorgulayın ne kadar Müslümanım diye alayınız İslamı bile araştırmamıştır Fatiha sübhanekeden öteye geçmemişsinizdir bile.
İnsanları tanımadan böyle konuşmak kolay, Aynısını bende yapayım iki video izleyip burda ateist triplerine girme, aklı olan ateist olmaz zaten
"tabiat bilimleri bardağından ilk içilen yudum sizi ateist yapar ama bardağın dibinde sizi tanrı beklemektedir"
Farz namazları camiide kılmak zorunlu değil ki dolsun, araştırmadan islama inanan zaten namazını kılmıyordur. Ailesi çocuğunu düşünüp ilgileniyorsa dinini öğretmiştir, empoze etmeyle alakası yok bunun çocuk istediğini düşünebilir, inanabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten Türk milleti olarak en büyük sorunumuz bu. Saygı kavramından yoksunuz.
Saygı karşılıklıdır...

Başka bir konuda "Bu insanların beyni o kadar yıkanmış ki islamı kendilerinin seçmediğinin farkında bile değiller." Demiştim. Bu hiç araştırmadan, körü körüne hiç bir şey bilmeden, sağa sola "bu gerçek islam değil" diye İslam'ı sonuna kadar savunan, Daha Hz. İbrahim olayını bilmeden ortalıkta en ufak tartışmada dinimize saygı duyun feryatları atan insanlar evet iğrenç insanlardır ama geneli zararsızdır. Asıl zararlı olan İşid, Taliban, İran'daki dindarlar
Hz. İbrahim olayından kastın nedir?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Zaten Türk milleti olarak en büyük sorunumuz bu. Saygı kavramından yoksunuz.
Benim kadar saygılı biri yoktur ama ben sadece bu ateistlere akıl erdiremiyorum neyse Allah bizden uzak etsin

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Benim kadar saygılı biri yoktur ama ben sadece bu ateistlere akıl erdiremiyorum neyse Allah bizden uzak etsin
Saygı göstermeyip "Saygı gösterin", "Türk milletinin sorunu saygı göstermemek" diye ağlamaları ironik değil mi? Seviyorum bu ateistleri ya komediler.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Boşver dini, siyasi, ahlaki vb görüşleri. İnsan olduğu için saygı duy. Tabi sana duyuyorsa :) Ben müslümanım ancak hiçbir ibadeti yapmıyorum. Edene de etmeyene de saygım var.

Saygı göstermeyip "Saygı gösterin", "Türk milletinin sorunu saygı göstermemek" diye ağlamaları ironik değil mi? Seviyorum bu ateistleri ya komediler.
Aşağıda yazdığım cümleyi okuyup her ne yapıyorsan yapmaya devam et. Bilmeden yargılayan boş insan.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Boşver dini, siyasi, ahlaki vb görüşleri. İnsan olduğu için saygı duy. Tabi sana duyuyorsa :) Ben müslümanım ancak hiçbir ibadeti yapmıyorum. Edene de etmeyene de saygım var.

Aşağıda yazdığım cümleyi okuyup her ne yapıyorsan yapmaya devam et. Bilmeden yargılayan boş insan.
tmm knk

Aramun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ahmet Akın
Gerçek İslamı görüp bu gerçek İslam dememelerinin en büyük sebebi Yaşadıkları ülkenin Laik bir ülke olmasından dolayı adam bakıyor orada kafa kesiyorlar karı kızı taşlıyorlar ama Laik bir ülkede Laik kurallar çerçevesinde Müslüman olarak yaşadığı için onu idrak edemiyor aynı arkadaşları İran da şuanda bulunduğu yaşa kadar yaşadığını düşünün bu seferde Türkiyedeki Müslümanlara bakıp o gerçek İslam değil diyecekti. aslında ülkemizde kendine Müslümanım diyen insanların tahmini %80 ni Ateist veya Deist gibi hayatını yaşıyor. Ne hikmetse alayı buralarda Müslüman kesiliyor :)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Dini değerlere saygım var tabi yanımda 3 tane yabancı eleman çalıştırıyorum Hristiyanlar adamlar çalışıyor hiçbir şeklide ayrım yapmıyorum insan olarak bakıyorum ben olaya en azından türklerden daha iyi çalışıyorlar hemde ama bu ateistlerin kafası acayip farklı ya çözemedim

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Seviyorum bu ateistleri ya komediler.🤡🤡🤡

Gerçek İslamı görüp bu gerçek İslam dememelerinin en büyük sebebi Yaşadıkları ülkenin Laik bir ülke olmasından dolayı adam bakıyor orada kafa kesiyorlar karı kızı taşlıyorlar ama Laik bir ülkede Laik kurallar çerçevesinde Müslüman olarak yaşadığı için onu idrak edemiyor aynı arkadaşları İran da şuanda bulunduğu yaşa kadar yaşadığını düşünün bu seferde Türkiyedeki Müslümanlara bakıp o gerçek İslam değil diyecekti. aslında ülkemizde kendine Müslümanım diyen insanların tahmini %80 ni Ateist veya Deist gibi hayatını yaşıyor. Ne hikmetse alayı buralarda Müslüman kesiliyor :)
Gerçek İslam'a sahip olmak için bizimde kafa kesip kadınları taşlayıp köle muamelesi yaptıktan sonra namaz kılmamız gerekiyor sanırım.

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Buğra
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom