Arama sonuçları: *

1. oaK´

Bu siteden ayakkabi alınır mı?

Alinir hocam iyi site
  2. oaK´

Amazon kupon İndirimi İle 13 TL Çanta

prime indirimi hocam
  3. oaK´

AVM'lerdeki mağazalar orjinal mi

hocam youtubedan fln videolarını izleyebilirsiniz bilindik markaların ürettiği ayakkabıların dandikte olsa videoları oluyor genelde
  4. oaK´

AVM'lerdeki mağazalar orjinal mi

hocam internetten alın bence, zaten her marka sitesinde kendi ölçülerini kullanıyor ben 400 tl daha ucuza aldım aynı ayakkabıyı, hepsiburada 1.2k dan satıyordu diğer siteler vs aynı şekil nike kendi sitesinde 700 tl ye koymuş aldım zank diye şuan çok memnunum. Aldıktan 2 ay sonra falan...
  5. oaK´

Air Jordan 1 Mid güzel mi?

https://www.nike.com/tr/t/air-jordan-1-mid-ayakkabı-cQ5Jpt/554724-130
  6. oaK´

Kaft T-shirt'e 240 TL Verilir mi ?

o kampanya devam ediyorsa düşünülebilir güzel indirim bence keza bende almayı düşünüyordum hala düşünüyorum, biraz daha düşününce karar vericem
  7. oaK´

Erkek Parfüm Öneriniz Nedir?

anladım teşekkürler ^^
  8. oaK´

Erkek Parfüm Öneriniz Nedir?

edp ne demek oluyor
  9. oaK´

Ayakkabi onerisi lazim

ayağın kaç numara? 1652369063 👉👈 1652369087 meme olsun diye değil bu arada ciddi soruyorum ona göre bakıcam
  10. oaK´

Flo, INStreet gibi ayakkabı mağazaları nelerdir?

Bence bi çılgınlık yapıp internetten alın ben bi ayakkabı beğendim mağazada 1k 1.-2k idi nike ın kendi sitesinde 699 du yapıştırdım direkt 1 ay sonra o da 1.2k oldu gerçi de siz anladınız olayı
  11. oaK´

Oversize Tişört Önerisi

kotonun fiyatları iyiymiş ya stok gelse de stok yapsam :D
  12. oaK´

Oversize Tişört Önerisi

hocam valla arada bizimkiler alıyor s beden içinde daralıyorum o t-shirt illa sofra bezi gibi olucak, romalılar gibi gezmek ayrı bi güzel
  13. oaK´

Oversize Tişört Önerisi

xs normal kalıp gibi olmaz mı ya
  14. oaK´

Oversize Tişört Önerisi

170 55 1650582522 yorumlarınıza göre s almak mantıklı olacaktır
  15. oaK´

Oversize Tişört Önerisi

knk gülme ama ben bol t-shirt almak istersem büyük beden alıyorum mağazadan, çünkü... oversize kalıp diye bi şey olduğunu yeni öğrendim :DD 1650582466 2 3 ay fln oluyor
  16. oaK´

Oversize Tişört Önerisi

hocam ben normal kalıp t-shirt alırken m alıyorum bana bol geliyor bi tık, oversize gibi de durmuyor yaka kısmı yüzünden sence oversize alırken m mi almalıyım yoksa s mi? bol giyinmeyi severim 1650582277 ben yazana kadar konuyu konuşmuşsunuz bile :D
Top Bottom