Neler Yeni

Kaft T-shirt'e 240 TL Verilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Furkan Orbay
Gerçekten kaliteli malitelide 240 ne be kardeşim

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Furkan Orbay
Bu başta yazdığım 3 tişört 480 TL,tişörtün tanesini 160 TL yapıyor peki bunu alınabilir yapıyor mu bu tişörtleri

redstar28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Fazlı Kerem Çoban
Hocam benim de KAFT tshirtlerim var, gerçekten malzeme olarak ürünleri kaliteli. Yalnız kampanyalı bile olsa 160 TL değer mi bilemedim. Ben olsam üstüne az daha koyar farklı marklardan tshirtler alırdım. Ama bu tarz tshirtler seviyorsan ürünler kaliteli.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Bu başta yazdığım 3 tişört 480 TL,tişörtün tanesini 160 TL yapıyor peki bunu alınabilir yapıyor mu bu tişörtleri
o kampanya devam ediyorsa düşünülebilir güzel indirim bence keza bende almayı düşünüyordum hala düşünüyorum, biraz daha düşününce karar vericem

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Tasarımları bence o kadar da iyi değil. Belki benim tarzım değildir. Levi's, puma, pull&beer vs markalara bakardım. Gençsenz kaft sokak stiline de pek uygun değil bence.

Critaes

80+ Bronze
Kalitesi olması gerektiği gibi kaliteli, zaten bir tişört en fazla ne kadar kaliteli olabilir? Fiyatı arttıran unsurlar genelde marka değeri, özgün tasarımlar, ve hitap ettiği kullanıcı kitlesi gibi etkenler oluyor. Alıcının da bu etkenleri göz önünde alarak marka seçmesi daha doğru olacaktır. Sana vereceğim tavsiye ise tasarımlarını ve konseptini beğeniyorsan fiyatı da giyime harcadığın paraya göre uyuyorsa alınabilir.

SadeceSeyf

80+ Gold
Beyler hayatımda en kaliteli ürünü kaft sitesinden aldım. Muazzam kalite muazzam güzellikteler. Renk solması yok resimlerin çıkması parçalanması yok. Hala sapasağlam duruyor fakat ben 60 TL ye almıştım. Şuan siteye girip bakmıyorum bile. Onlara da yazdım iyi hoş çok iyisiniz ama biraz tuzlu falan yazdım. Özgün tasarım fiyatlarımız böyle yazdılar. Çok iyi ama çok pahalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom