Neler Yeni

AVM'lerdeki mağazalar orjinal mi

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Kayseri de bazı mağazalar orijinal şekilde satmıyor diye biliyorum büyük ihtimalle her şehirde vardır. Giyim sektöründe olduğum için bazı nike adidas gibi yerler emitasyon ürün alıp orijinal diye satıyor fatura kesiyorlar diye duydum aynı şeyi bir tanıdığım da ayakkabılar için duymuş.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
AVM'lerdeki Nike, Adidas gibi mağazalar orjinal ürün satıyor değil mi ve en az 1 2 yıl götürecek en iyi markalar nedir
hocam internetten alın bence, zaten her marka sitesinde kendi ölçülerini kullanıyor ben 400 tl daha ucuza aldım aynı ayakkabıyı, hepsiburada 1.2k dan satıyordu diğer siteler vs aynı şekil nike kendi sitesinde 700 tl ye koymuş aldım zank diye şuan çok memnunum. Aldıktan 2 ay sonra falan eşitlediler fiyatları
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam internetten alın bence, zaten her marka sitesinde kendi ölçülerini kullanıyor ben 400 TL daha ucuza aldım aynı ayakkabıyı, hepsiburada 1.2k dan satıyordu diğer siteler vs aynı şekil nike kendi sitesinde 700 TL ye koymuş aldım zank diye şuan çok memnunum. Aldıktan 2 ay sonra falan eşitlediler fiyatları
hatta superstep gibi yerlerden alırsanız extra indirimler oluyor 700tlye vans bulabilirsiniz

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can
hocam internetten alın bence, zaten her marka sitesinde kendi ölçülerini kullanıyor ben 400 TL daha ucuza aldım aynı ayakkabıyı, hepsiburada 1.2k dan satıyordu diğer siteler vs aynı şekil nike kendi sitesinde 700 TL ye koymuş aldım zank diye şuan çok memnunum. Aldıktan 2 ay sonra falan eşitlediler fiyatları
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta superstep gibi yerlerden alırsanız extra indirimler oluyor 700tlye vans bulabilirsiniz
internetten alma fikri bendede var ama yani o ayakakbının videosu vs var mı dışardan nasıl gözüküyor bunu görmem lazım

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
internetten alma fikri bendede var ama yani o ayakakbının videosu vs var mı dışardan nasıl gözüküyor bunu görmem lazım
hocam youtubedan fln videolarını izleyebilirsiniz bilindik markaların ürettiği ayakkabıların dandikte olsa videoları oluyor genelde

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Greyder bakın isterseniz. Ayakkabıları baya dayanıklı ama bu artıştan onlar da baya bir nasip aldı. 299-399 olan ayakkabılar 1000 TL'ye yaklaşmıştı. Outlet bir AVM'ye giderseniz Greyderin de Outleti vardır. Orada geçmiş sezonun ayakkabılarını 500-799 civarına bulabilirsiniz.
Çoğu ayakkabısında Waterproof teknolojisini kullanır. Konforlu. Aklınızda bulunsun belki işinize yarar.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
AVM'lerdeki Nike, Adidas gibi mağazalar orjinal ürün satıyor değil mi ve en az 1 2 yıl götürecek en iyi markalar nedir
Boynerin internet sitesine bakabilirsin 1000 TL üzeri ayakkabı alışverişinde 300 TL indirim yapıyorlar hatta ben bir tane vansı ucuza aldım boynerin internet sitesinden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom