Dušan Tadić
80+ Silver
Kalite olarak Nike ve Adidas ama Hummel da oldukça fp bana görekullandığın en iyi markalar neydi
Kalite olarak Nike ve Adidas ama Hummel da oldukça fp bana görekullandığın en iyi markalar neydi
hmm anladımKalite olarak Nike ve Adidas ama Hummel da oldukça fp bana göre
hocam internetten alın bence, zaten her marka sitesinde kendi ölçülerini kullanıyor ben 400 tl daha ucuza aldım aynı ayakkabıyı, hepsiburada 1.2k dan satıyordu diğer siteler vs aynı şekil nike kendi sitesinde 700 tl ye koymuş aldım zank diye şuan çok memnunum. Aldıktan 2 ay sonra falan eşitlediler fiyatlarıAVM'lerdeki Nike, Adidas gibi mağazalar orjinal ürün satıyor değil mi ve en az 1 2 yıl götürecek en iyi markalar nedir
hatta superstep gibi yerlerden alırsanız extra indirimler oluyor 700tlye vans bulabilirsinizhocam internetten alın bence, zaten her marka sitesinde kendi ölçülerini kullanıyor ben 400 TL daha ucuza aldım aynı ayakkabıyı, hepsiburada 1.2k dan satıyordu diğer siteler vs aynı şekil nike kendi sitesinde 700 TL ye koymuş aldım zank diye şuan çok memnunum. Aldıktan 2 ay sonra falan eşitlediler fiyatları
internetten alma fikri bendede var ama yani o ayakakbının videosu vs var mı dışardan nasıl gözüküyor bunu görmem lazımhocam internetten alın bence, zaten her marka sitesinde kendi ölçülerini kullanıyor ben 400 TL daha ucuza aldım aynı ayakkabıyı, hepsiburada 1.2k dan satıyordu diğer siteler vs aynı şekil nike kendi sitesinde 700 TL ye koymuş aldım zank diye şuan çok memnunum. Aldıktan 2 ay sonra falan eşitlediler fiyatları
Mesaj otomatik birleştirildi:
hatta superstep gibi yerlerden alırsanız extra indirimler oluyor 700tlye vans bulabilirsiniz
hocam youtubedan fln videolarını izleyebilirsiniz bilindik markaların ürettiği ayakkabıların dandikte olsa videoları oluyor geneldeinternetten alma fikri bendede var ama yani o ayakakbının videosu vs var mı dışardan nasıl gözüküyor bunu görmem lazım
olabilir evethocam youtubedan fln videolarını izleyebilirsiniz bilindik markaların ürettiği ayakkabıların dandikte olsa videoları oluyor genelde
Yani kalite amaçlı dedim reis.oda 1k'dan başlıyor
Boynerin internet sitesine bakabilirsin 1000 TL üzeri ayakkabı alışverişinde 300 TL indirim yapıyorlar hatta ben bir tane vansı ucuza aldım boynerin internet sitesinden.AVM'lerdeki Nike, Adidas gibi mağazalar orjinal ürün satıyor değil mi ve en az 1 2 yıl götürecek en iyi markalar nedir