- Konu Sahibi Konu Sahibi
bende boy 1.82 kilo 82 normal M giyiyorum S mi alsam bendeşöyle söyleyeyim normalde kalıbına göre t-shirt bedenim M-L arasıdır. oversize da XS-S alıyorum. çünkü kalıp olarak genişler.
bende boy 1.82 kilo 82 normal M giyiyorum S mi alsam bendeşöyle söyleyeyim normalde kalıbına göre t-shirt bedenim M-L arasıdır. oversize da XS-S alıyorum. çünkü kalıp olarak genişler.
yok yok öyle çuval gibi olmasın1.75 boyum 83 de kilom S-M almanı öneririm eğer çok bol seviyosan M al derim.
hocam ben normal kalıp t-shirt alırken m alıyorum bana bol geliyor bi tık, oversize gibi de durmuyor yaka kısmı yüzünden sence oversize alırken m mi almalıyım yoksa s mi? bol giyinmeyi severimtrendyoldan giyim alışverişi hiç yapmadım. ama amazonun iade sistemi fln daha güzel diye duydum. ama hiç iadede bulunmadım. ama adamlar parmak kadar şeyi bile kutuyla gönderiyor. yani çalışma prensibi titizliği gayet güzel güven veriyor insana.
ben yazana kadar konuyu konuşmuşsunuz bilehocam ben normal kalıp t-shirt alırken m alıyorum bana bol geliyor bi tık, oversize gibi de durmuyor yaka kısmı yüzünden sence oversize alırken m mi almalıyım yoksa s mi? bol giyinmeyi severim
o zaman S al geçyok yok öyle çuval gibi olmasın
kanka sen hangi siteden alıyorsun oversizelerihocam ben normal kalıp t-shirt alırken m alıyorum bana bol geliyor bi tık, oversize gibi de durmuyor yaka kısmı yüzünden sence oversize alırken m mi almalıyım yoksa s mi? bol giyinmeyi severim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben yazana kadar konuyu konuşmuşsunuz bile
demek istediğim aşırı olmasın ama üstümde oversize olduğuda belli olsun yanio zaman S al geç
knk gülme ama ben bol t-shirt almak istersem büyük beden alıyorum mağazadan, çünkü... oversize kalıp diye bi şey olduğunu yeni öğrendim Dkanka sen hangi siteden alıyorsun oversizeleri
demek istediğim aşırı olmasın ama üstümde oversize olduğuda belli olsun yani
2 3 ay fln oluyorknk gülme ama ben bol t-shirt almak istersem büyük beden alıyorum mağazadan, çünkü... oversize kalıp diye bi şey olduğunu yeni öğrendim D
boy kilo ne hocamhocam ben normal kalıp t-shirt alırken m alıyorum bana bol geliyor bi tık, oversize gibi de durmuyor yaka kısmı yüzünden sence oversize alırken m mi almalıyım yoksa s mi? bol giyinmeyi severim
ben yazana kadar konuyu konuşmuşsunuz bile
S o zamankanka sen hangi siteden alıyorsun oversizeleri
demek istediğim aşırı olmasın ama üstümde oversize olduğuda belli olsun yani
170 55boy kilo ne hocam
yorumlarınıza göre s almak mantıklı olacaktır170 55
kilo olarak zayıfsınız bence XS bile olabilir.170 55
yorumlarınıza göre s almak mantıklı olacaktır
xs normal kalıp gibi olmaz mı yakilo olarak zayıfsınız bence XS bile olabilir.
hocam valla arada bizimkiler alıyor s beden içinde daralıyorum o t-shirt illa sofra bezi gibi olucak, romalılar gibi gezmek ayrı bi güzelben 75 kg iken de factodan XS aldım hala giyebiliyorum