Arama sonuçları: *

1. Enes3841

Windows + anakartımın ömrü hakkında

evet anakarta bağlı. anakart haricinde herhangi bir bileşeni değiştirsen bile bir şey olmayacaktır, depolama birimini bile
  2. Enes3841

R5 2600 İçin Anakart onerisi

ASUS anakartlarda BİOS gayet sade ve OC yaparken kafa karıştırmıyor. B450 serisi öneririm. Bende B450m Dragon var ama çokta önermem
  3. Enes3841

Ekran Kartsız Sistem Çalışırmı?

Hocam gözün olmadan görebilir misin ?
  4. Enes3841

ACİL Anakart almalıyım!

Dostum keşke dün akşam açsaydın çok güzel 2 tane anakart vardı incehesapta
  5. Enes3841

MSI B450M Mortar Max

Dostum ufak bir baktım ve ikiside neredeyse aynı aradaki farklar şunlar MSI B450M Mortal'da AMD FuzeDrive AMD StoreMI MSI Mystic Light SyncVR Ready özellikleri var Asus TUF B450-Plus Gaming'de ise AMD FuzeDrive AMD StoreMI Asus Ai Charger Asus Ai Suite 3 Asus Aura Sync Asus Fan Xpert 4...
  6. Enes3841

MSI B450M Mortar Max

Extended ATX kullanan varmıydı ya
  7. Enes3841

MSI B450M Mortar Max

Seni şanslı insan, kuzenime alacaktık sistemi için stok bitmişti demek sen almışsın hayırlı olsun. Kuzen baya araştırmıştı öğrenir yarın sana iletirim
  8. Enes3841

bir sistemim var hangi parçaları güncellemeliyim ?

Elinde masaüstü pc var ise ve 2 adet ram var ise birini takarak kullan sonra yaz kardeşim iyi günler
  9. Enes3841

CSGO oynarken harita yükleme süren azalır örneğin
  10. Enes3841

FPS çok etkilemez ama Render ve RAM ağırlıklı açık dünya oyunlarında büyük fark görürsün
  11. Enes3841

RAM ekleyebilirsin
  12. Enes3841

B450m s2h ile i3-2120

Dostum B450 serisi AMD için
  13. Enes3841

Anakartın sorunu nedir ?

Keşke yardımcı olabilseydim, kolay gelsin.
  14. Enes3841

Anakartın sorunu nedir ?

Anakartta Fan Exper desteği varsa kontrol et. Belki bir ısıya ulaştıktan sonra çalışıyordur fan
  15. Enes3841

Bu Anakart alınır mı??

RGB desteği var bu güzel bir özellik, forumlara baktığımda kötü yorum göremedim. Önerilen bi anakart
  16. Enes3841

B450 anakart

Sadece Wifi kartı olan anakart modellerine bakmanı tavsiye etmem. Daha iyi özellikli anakart alıp yanına Wifi kartı almanı tavsiye ederim
  17. Enes3841

mystic light

Desteklemektedir. Fakat Mystic Light destekliyor, sanırsam ikiside aynı şey.
  18. Enes3841

Yardım Anakart Seçimi

Aslında aralarında pek fark yok ama illaki birini seç dersen bunu seç derim. Çünkü bu anakartta StoreMI var. Ne olduğunu araştırıp bulabilirsin. Tek fark bu gibi geldi bana
Top Bottom