Neler Yeni

Anakartın sorunu nedir ?

ozgur_m3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
özgür özer
ekran gelmiyorsa yapacağın işlem bir tamirciye götürmek olacak kendin yapacağın bir işlem yok
klasik mahalle tamircisine götürdüm fakat anakart tamir olmaz dedi sorunuda söylemedi

ozgur_m3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
özgür özer
arkadaşlar ikinci slotu inceledim slotun içerisindeki bakır teller slotun yarısına kadar var bu normalmi ? 1. slotta ise bakır tırnaklar full

zabnex61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Serdar CANOĞLU
arkadaşlar ikinci slotu inceledim slotun içerisindeki bakır teller slotun yarısına kadar var bu normalmi ? 1. slotta ise bakır tırnaklar full
Sadece tek rami 1.slotta dene o zaman bir de pc restartlıyor mu kendini yoksa sadece her şey çalışıyor görüntü mü gelmiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mahsun Erkent
ekran kartının üzerindeki fanın bağlantı kablosunu kontrol et, olmazsa biosu sıfırla. bide ekran kartını her zaman 1. slota tak.

MİNKARİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Tarık HAKYEMEZ
klasik mahalle tamircisine götürdüm fakat anakart tamir olmaz dedi sorunuda söylemedi
başka bir çözüm sadece bu işi yapan (anakart bios güncelleme ve tamiri) kuruluş vb. kişiler var internetten araştırabilirsin onlara kargoyla gönderebilirsin

ozgur_m3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
özgür özer
Sadece tek rami 1.slotta dene o zaman bir de pc restartlıyor mu kendini yoksa sadece her şey çalışıyor görüntü mü gelmiyor?
hocam ekran kartı çalışmıyor sistem açmıyor ekran kartıda sağlam

ozgur_m3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
özgür özer
ekran kartının üzerindeki fanın bağlantı kablosunu kontrol et, olmazsa biosu sıfırla. bide ekran kartını her zaman 1. slota tak.
biosu nasıl sıfırlayacağım hocam biraz daha açabilirmisin

zabnex61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Serdar CANOĞLU
biosu nasıl sıfırlayacağım hocam biraz daha açabilirmisin
anakart ın üstünde bios pili vardır güç bağlantısını kesin bios pilini çıkarın güç tuşuna basın 10 15 sn bekleyin pili geri takın bilgisayarı açın biosunuz sıfırlanmıştır.

ozgur_m3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
özgür özer
anakart ın üstünde bios pili vardır güç bağlantısını kesin bios pilini çıkarın güç tuşuna basın 10 15 sn bekleyin pili geri takın bilgisayarı açın biosunuz sıfırlanmıştır.
onuda denedim hocam maalesef olmadı

zabnex61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Serdar CANOĞLU
işlemciyi çıkartın yamuk pin var mı kontrol edin böyle durumlarda da bilgisayar açılmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,608
Üyeler
163,693
Son üye
Speciu
Top Bottom