Sadece tek rami 1.slotta dene o zaman bir de pc restartlıyor mu kendini yoksa sadece her şey çalışıyor görüntü mü gelmiyor?arkadaşlar ikinci slotu inceledim slotun içerisindeki bakır teller slotun yarısına kadar var bu normalmi ? 1. slotta ise bakır tırnaklar full
başka bir çözüm sadece bu işi yapan (anakart bios güncelleme ve tamiri) kuruluş vb. kişiler var internetten araştırabilirsin onlara kargoyla gönderebilirsinklasik mahalle tamircisine götürdüm fakat anakart tamir olmaz dedi sorunuda söylemedi
Keşke yardımcı olabilseydim, kolay gelsin.hocam ekran gelmiyor fan exper olayı olsa yinede bilgisayar açılır ve görüntü verir yinede teşekkür ederim.
hocam ekran kartı çalışmıyor sistem açmıyor ekran kartıda sağlamSadece tek rami 1.slotta dene o zaman bir de pc restartlıyor mu kendini yoksa sadece her şey çalışıyor görüntü mü gelmiyor?
biosu nasıl sıfırlayacağım hocam biraz daha açabilirmisinekran kartının üzerindeki fanın bağlantı kablosunu kontrol et, olmazsa biosu sıfırla. bide ekran kartını her zaman 1. slota tak.
anakart ın üstünde bios pili vardır güç bağlantısını kesin bios pilini çıkarın güç tuşuna basın 10 15 sn bekleyin pili geri takın bilgisayarı açın biosunuz sıfırlanmıştır.biosu nasıl sıfırlayacağım hocam biraz daha açabilirmisin
onuda denedim hocam maalesef olmadıanakart ın üstünde bios pili vardır güç bağlantısını kesin bios pilini çıkarın güç tuşuna basın 10 15 sn bekleyin pili geri takın bilgisayarı açın biosunuz sıfırlanmıştır.
Reis biosa gir orda default settings yazar ona basıcan. Eski tip bioslarda f6 tuşu ile yapılır.biosu nasıl sıfırlayacağım hocam biraz daha açabilirmisin
bilgisayar açılmıyor görüntü yok biosa nasıl girsin lütfen okuyup yazalım.Reis biosa gir orda default settings yazar ona basıcan. Eski tip bioslarda f6 tuşu ile yapılır.