Merdo.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,122
Arkadaşlar işlemci termal macun yeniledim birde thermalight kiti vardı şimdi güçlendirme kitini söküp anakartın orijinal braketini taktım fakat ekran kırmızı yanıp sönüyordu. Bir daha işlemcinin macununu açıp silip yeniledim belki tam oturmamıştır diye lakin baktığımda tam oturmuş hareket bile etmiyordu mandal tutuyordu.
Ekran kartı kırmızı yanıp sönünce ramlerimin 1 tanesini söküp diğerini bıraktım yeniden başlattım bilgisayarı yeniden başlattıktan 10-15 saniye sonra kırımızı yanıp sönüyor sonra beyaz oluyor ekran kartı ışığı hiç bir bios uyarı ışığı olmuyor ama görüntü halen gelmiyor monitörüme sorun kesin olarak neyden kaynaklıdır lütfen şu sorunu çözelim birlikte.
Ekran kartı kırmızı yanıp sönünce ramlerimin 1 tanesini söküp diğerini bıraktım yeniden başlattım bilgisayarı yeniden başlattıktan 10-15 saniye sonra kırımızı yanıp sönüyor sonra beyaz oluyor ekran kartı ışığı hiç bir bios uyarı ışığı olmuyor ama görüntü halen gelmiyor monitörüme sorun kesin olarak neyden kaynaklıdır lütfen şu sorunu çözelim birlikte.