Anakartın sorunu nedir ?

arkadaşlar ikinci slotu inceledim slotun içerisindeki bakır teller slotun yarısına kadar var bu normalmi ? 1. slotta ise bakır tırnaklar full

arkadaşlar ikinci slotu inceledim slotun içerisindeki bakır teller slotun yarısına kadar var bu normalmi ? 1. slotta ise bakır tırnaklar full
Sadece tek rami 1.slotta dene o zaman bir de pc restartlıyor mu kendini yoksa sadece her şey çalışıyor görüntü mü gelmiyor?

ekran kartının üzerindeki fanın bağlantı kablosunu kontrol et, olmazsa biosu sıfırla. bide ekran kartını her zaman 1. slota tak.

klasik mahalle tamircisine götürdüm fakat anakart tamir olmaz dedi sorunuda söylemedi
başka bir çözüm sadece bu işi yapan (anakart bios güncelleme ve tamiri) kuruluş vb. kişiler var internetten araştırabilirsin onlara kargoyla gönderebilirsin

biosu nasıl sıfırlayacağım hocam biraz daha açabilirmisin
anakart ın üstünde bios pili vardır güç bağlantısını kesin bios pilini çıkarın güç tuşuna basın 10 15 sn bekleyin pili geri takın bilgisayarı açın biosunuz sıfırlanmıştır.

anakart ın üstünde bios pili vardır güç bağlantısını kesin bios pilini çıkarın güç tuşuna basın 10 15 sn bekleyin pili geri takın bilgisayarı açın biosunuz sıfırlanmıştır.
onuda denedim hocam maalesef olmadı

işlemciyi çıkartın yamuk pin var mı kontrol edin böyle durumlarda da bilgisayar açılmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,802
Üyeler
189,728
Son üye
Loresta
Geri