Neler Yeni

MSI B450M Mortar Max

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Oğuzhan Atak
Incehesap gaming gecesinden MSI B450M Mortar Max anakarti aldim yorumlarınızı bekliyorum. Tek merak ettiğim aldığım anakart microAtx , Atx anakartlarla farkı nedir? Overclock potansiyeli yüksekmidir.

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
https://steamcommunity.com/id/EnesYLDRM/
Discord
EnesBey#7603
Seni şanslı insan, kuzenime alacaktık sistemi için stok bitmişti demek sen almışsın hayırlı olsun. Kuzen baya araştırmıştı öğrenir yarın sana iletirim

Altunsoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
veysel emre altunsoy
Incehesap gaming gecesinden MSI B450M Mortar Max anakarti aldim yorumlarınızı bekliyorum. Tek merak ettiğim aldığım anakart microAtx , Atx anakartlarla farkı nedir? Overclock potansiyeli yüksekmidir.
overclock ıcın uygun degil ,anakartlar boyutune gore degısır boyutları
  1. Extended ATX
  2. ATX
  3. Micro ATX
  4. Mini ITX

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Oğuzhan Atak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Seni şanslı insan, kuzenime alacaktık sistemi için stok bitmişti demek sen almışsın hayırlı olsun. Kuzen baya araştırmıştı öğrenir yarın sana iletirim
2 tane anakart vardı Asus Tuf B450-Plus Gaming ikisinden birini seçmem gerekti msi aldım. İnşallah memnun kalırım. Teşekkğr ederim bu arada.

Altunsoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
veysel emre altunsoy
2 tane anakart vardı Asus Tuf B450-Plus Gaming ikisinden birini seçmem gerekti msi aldım. İnşallah memnun kalırım. Teşekkğr ederim bu arada.
kardeşim asus tuf b450 plus gamıng daha ıyı senın aldıgına gore ,asus anakartında overclock yapabılrsın ama senın aldıgında yapamazsın ve asusun anakartı daha teknolojık daha cok ozellık sunuyor demedı deme

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
https://steamcommunity.com/id/EnesYLDRM/
Discord
EnesBey#7603
Dostum ufak bir baktım ve ikiside neredeyse aynı aradaki farklar şunlar

MSI B450M Mortal'da

AMD FuzeDrive
AMD StoreMI
MSI Mystic Light
Sync
VR Ready

özellikleri var

Asus TUF B450-Plus Gaming'de ise

AMD FuzeDrive
AMD StoreMI
Asus Ai Charger
Asus Ai Suite 3
Asus Aura Sync
Asus Fan Xpert 4 Core

Özellikleri var yani ikisininde özellikleri aynı fakat her iki markanında kendine has yazılımları var. Ve MSI anakartta 2 adet m2.SSD yuvası var artı olarak.

Yarın daha detaylı bilgi veririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Oğuzhan Atak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşim asus tuf b450 plus gamıng daha ıyı senın aldıgına gore ,asus anakartında overclock yapabılrsın ama senın aldıgında yapamazsın ve asusun anakartı daha teknolojık daha cok ozellık sunuyor demedı deme
overclock yapamazsın diyosun ama çok emin konuşuyosun ben burda 300 tllik a320 anakart söylemiyorum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,210
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yanlış bilgiden dolayı uyarı verildi.

Top Bottom