Arama sonuçları: *

1. 4

Yardım Razer BarracudaX 2022 Ya Da Barracuda Modelini Kullananlar Memnun mu?

barracuda x kullanıyorum 1 sene oldu galiba hangi seri bilmiyorum ama gayet güzel çok kaliteli kulaklık ve çok rahat kesinlikle öneririm hocam uzun süre oyun oynadığım oluyor çok fazla ağrı yapmıyor
  2. 4

Yardım G733 vs VİRTUOSO vs CLOUD2 Wireless

barracuda x kullanıyorum 1100 tlden almışım çok güzel kulaklık gayet memnunum öneririm ve kumaş pedli olması çok rahatlattı beni önceden deriydi.
  3. 4

300 tl oyuncu kulaklığı önerisi

hocam gamepower markasını eskiden kullanıyodum çok sorun yaşadım bu ürünü alınır mı? güzelmidir sizce
  4. 4

300 tl oyuncu kulaklığı önerisi

merhabalar max 300tl bütçem var çok seçenek yok bu bütçeye ama ne önerirsiniz
  5. 4

Gamepower Jin nasıldır,alınır mı ?

hocam gamepowerla sorun yaşayan kişi çok fazla sorun yaşamayan ise az ben çok sorun yaşadım drop plus konusuna gelirsek konu sahibi eğer durumu varsa lunayı satıp trden üstüne para ekleyip drop plus alabilir yada benim gibi aliexpressden alabilir ben şuan kullaıyorum ve çok iyi kulaklık
  6. 4

kusura bakmayın hocam sensörlerin değiştiğini sizden duyuyorum ozaman katar pro tercih edilebilir arkadaşım katar pro kullanıyor benimde
  7. 4

neden hocam gayet kaliteli kendim test ettim fiyatına göre başarılı bence 150 liralık gamepower rampagelerden bin kat daha iyi
  8. 4

bunuda alabilir buda çok iyidir 1614611053 medusa eşek ölüsü gibi hocam hiç anlatmıyım bence siz drop plus yada comfort alın yada başka iyi modeller benim tercihim drop plus kendimde kullanıyorum
  9. 4

hocam 1buçuk yıl kullandım lütfen yanlış öneri yapmayın 7 8 ay sonra deriler soyuluyo mikrofonu bozuluyor tek özelliği sesi yüksek oda yüksek ses kulağa zararlı ve mikrofonla konuşurken karşı tarafa uçak motor sesi gibi bir ses gidiyor konu sahibi onun yerine başka mouselar tercih etmeli 5 kuruş...
  10. 4

tabi onlarda alınır hocam ben aklıma geldi attım bahsettiğiniz modeller de iyidir ama logitech de fp dir forumda o mousela ilgili bir sürü konu var konu sahibi gamepowerı değiştirmeli bence ben diğer markaları test edince aradki farkı anladım
  11. 4

hocam marka söyliyim modeli siz seçin mouse olarak logitech g203 alın hatta onun linki veriyim şuan indirimde 150 lira çok f p bir mouse gamepowerın tüm mouselarına bin basar klavye redragon markasına bakabilirsiniz kulaklık ise rampage drop plus alabilirsiniz hocam linki olanları vericem...
  12. 4

umarım olur hocam 1614609967 hocam gamepowerla arasında az fark olan kaliteli markalarda var satıp para ekleyebilme şansıznız varsa öyle yapın
  13. 4

hocam uzun zamandır bende gamepower kullanıyorum ve bu aralar değiştiriyorum bence bütçenizi yükseltmeye çalışın daha iyi markalara yönelin benim gamepowerdan çekmediğim kalmadı
  14. 4

AliExpressten Drop Plus Siparişi

hocam heyecandan sordum o kadar soru kusura bakmayın
  15. 4

he iyi hocam tamam sağolun hocam bir kaç sorum olucak size zahmet olmazsa forumda bazı konularda donanımsal farkların olduğu söyleniyo bu kaliteli deme hocam bir sıkıntı çıkarmı birde yazılımı varmı hocam
  16. 4

hocam satıcı 5 dolar yazamayacığını 10 dolar yazıcağını söylüyo kaç para vergi gelir
  17. 4

anladım hocam teşekkür ederim
  18. 4

peki hocam diğer telefondan kendi hesabımamı giricem
  19. 4

o değil hocam 1610921286 tamamdır anladım hocam sağolun
  20. 4

valla hocam hayla anlamadım ben