- En İyi Cevap
- 11
Dahası
5 dolara 16 lira vergi çıkarSatıcıya 5 dolar yazdırır misin de al uzatmaya gerek yok. 24 TL vergi gelir.
5 dolara 16 lira vergi çıkarSatıcıya 5 dolar yazdırır misin de al uzatmaya gerek yok. 24 TL vergi gelir.
peki hocam diğer telefondan kendi hesabımamı giricemHocam şimdi sen kendi telefonundan linki ailenden birini atacaksın.
O linki ailenin telefonundan açacaksın.
Aliexpresse giriş yapacaksın.
Daha sonra o seni yölendircek.
Sonra talep ede tıklayıp kartını gireceksin bu kadar.
Kupon elinde.
Hayır farklı hesap.peki hocam diğer telefondan kendi hesabımamı giricem
anladım hocam teşekkür ederimHayır farklı hesap.
hocam konu dışı ama hangi kablodan aldınız acaba atma şansınız var mı ? @RevDeisDouBende ARGB sleeve aldım bakalım bana kaç gelicek $3 dolar yaz dedim adama
ARGB kablosu 5V ARGB AURA SYNC kablosu manuel kontrol flama için 24 Pin JONSBO DY 1 ev bilgisayar güvenlik parçaları|Bilgisayar Kabloları ve Konnektörleri| - AliExpresshocam konu dışı ama hangi kablodan aldınız acaba atma şansınız var mı ?
hocam satıcı 5 dolar yazamayacığını 10 dolar yazıcağını söylüyo kaç para vergi gelirSatıcıya 5 dolar yazdırır misin de al uzatmaya gerek yok. 24 TL vergi gelir.
24 tl gelirhocam satıcı 5 dolar yazamayacığını 10 dolar yazıcağını söylüyo kaç para vergi gelir
he iyi hocam tamam sağolun hocam bir kaç sorum olucak size zahmet olmazsa forumda bazı konularda donanımsal farkların olduğu söyleniyo bu kaliteli deme hocam bir sıkıntı çıkarmı birde yazılımı varmı hocam24 TL gelir
Yazılımı var. Drop Plus'ınkiyle aynı. Hiçbir farkı yok tamamen aynısı. İkisini de kullandım.he iyi hocam tamam sağolun hocam bir kaç sorum olucak size zahmet olmazsa forumda bazı konularda donanımsal farkların olduğu söyleniyo bu kaliteli deme hocam bir sıkıntı çıkarmı birde yazılımı varmı hocam
hocam heyecandan sordum o kadar soru kusura bakmayınYazılımı var. Drop Plus'ınkiyle aynı. Hiçbir farkı yok tamamen aynısı. İkisini de kullandım.
Bir tane kulaklık alacaksın 100 tane soru sordun cidden.