Neler Yeni

Yardım Razer BarracudaX 2022 Ya Da Barracuda Modelini Kullananlar Memnun mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali-Aydoğdu
başlıkta barracudaX 2022 yazıyor oraya dikkat etmedim

hahah başlıkta da ikisi yazıyormuş pardon

başlıkta barracudaX 2022 yazıyor oraya dikkat etmedim

hahah başlıkta da ikisi yazıyormuş pardon vurmayın tamam
😁 Estağfurullah gözden kaçmış olabilir aslında X modelini merak ediyordum sonrasında Barracuda'nın herhangi uzun kullanım incelemesine denk gelmeyince konuya eklemiş oldum.

YazılımKafa

80+ Silver
Razer Barracuda X 2022 ya da Barracuda modelini kullananlardan: Wireless/bluetooth performansı , ped rahatlığı , rekabetçi oyunlarda ses kasma , müzik deneyimlerinizden elde edilenleri cevap olarak bekliyorum.
Barracuda X kullanıyorum bir kaç haftadır. Memnunum. Barracuda yla kıyaslayınca mikrofonu daha iyi diyorlar genelde. O yüzden x modelini aldım. Benimki 2022 model.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,179
İsim
Emir
Razer Barracuda X 2022 ya da Barracuda modelini kullananlardan: Wireless/bluetooth performansı , ped rahatlığı , rekabetçi oyunlarda ses kasma , müzik deneyimlerinizden elde edilenleri cevap olarak bekliyorum.
kullandım maks 2hafta sonra iade ettim pedleri rahatsız edici sünger gibiydi

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali-Aydoğdu
kullandım maks 2hafta sonra iade ettim pedleri rahatsız edici sünger gibiydi
Deriler aşırı terletiyor ve uzun zaman sonra dökülme yapıyor yoksa deri ped tercih ederim ama durumlar onu gerektiriyor.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Uzun süredir 2021 modelini kullanıyorum ilk çıktığı zamanlar almıştım şimdiye kadar hiçbir şikayetim yok gayet memnunum ses kalitesi olarak 22 ile arasında fark yok zaten sadece pil ve bluetooth farkı var önceki kulaklığım cloud 2ydi rekabetçi oyunlarda onun bir tık aşağısında diyebilirim fakat çok çok az fark var bazen şarj olurken kablolu kullanıyorum o zaman bile 5-10 dk sonra kabloyu çıkartasım geliyor çok büyük rahatlık gerçekten. Tek önerim alınca eq ayarı yapmanız sesler bana başta biraz boğuk gelmişti eq ayarıyla daha iyi oldu tavsiye ederim kesinlikle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzun süredir 2021 modelini kullanıyorum ilk çıktığı zamanlar almıştım şimdiye kadar hiçbir şikayetim yok gayet memnunum ses kalitesi olarak 22 ile arasında fark yok zaten sadece pil ve bluetooth farkı var önceki kulaklığım cloud 2ydi rekabetçi oyunlarda onun bir tık aşağısında diyebilirim fakat çok çok az fark var bazen şarj olurken kablolu kullanıyorum o zaman bile 5-10 dk sonra kabloyu çıkartasım geliyor çok büyük rahatlık gerçekten. Tek önerim alınca eq ayarı yapmanız sesler bana başta biraz boğuk gelmişti eq ayarıyla daha iyi oldu tavsiye ederim kesinlikle.
Şuan aklıma geldi büyük ihtimal benim kafa yapımla alaklı aynı sorun cloud 2de de vardı çünkü, her zaman değil ama bazen uzun süre taktıktan sonra kulaklarımı acıtıyor.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,179
İsim
Emir
Deriler aşırı terletiyor ve uzun zaman sonra dökülme yapıyor yoksa deri ped tercih ederim ama durumlar onu gerektiriyor.
Birçok kulaklık kulandım sevemedım onu hs80 de karar kıldım çok rahat hem deri değil hemde kumaş değil ikisini ortası

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali-Aydoğdu

Şuan aklıma geldi büyük ihtimal benim kafa yapımla alaklı aynı sorun cloud 2de de vardı çünkü, her zaman değil ama bazen uzun süre taktıktan sonra kulaklarımı acıtıyor.
Ben o kulak acımasına alışmıştım kulaklığım Rampage Raptor idi ağırlığı 500gr yakındı sanırım çok keyifli kulaklıktı ah ağır olmasa Raptor'u sattım inşallah ikinci el temiz Barracuda modelini almak için satıcıyla iletişim kurmaya uğraşıyorum sahibinden belirli ürünlerde mesaj yaz kısmını kaldırmış yakın zamanda mesaj yaz ile görüştüğüm soru sora dönmüş.

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
ahmet taha çelenk
barracuda x kullanıyorum 1 sene oldu galiba hangi seri bilmiyorum ama gayet güzel çok kaliteli kulaklık ve çok rahat kesinlikle öneririm hocam uzun süre oyun oynadığım oluyor çok fazla ağrı yapmıyor

YazılımKafa

80+ Silver
barracuda x kullanıyorum 1 sene oldu galiba hangi seri bilmiyorum ama gayet güzel çok kaliteli kulaklık ve çok rahat kesinlikle öneririm hocam uzun süre oyun oynadığım oluyor çok fazla ağrı yapmıyor
Usb dongle da type c ucu dongle ın ortasında ise 2021 , köşesinde ise 2022 model

Usb dongle da type c ucu dongle ın ortasında ise 2021 , köşesinde ise 2022 model

Ekler

• Screenshot_2024-01-11-01-00-48-91_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-01-11-01-00-48-91_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    55.2 KB · Hit: 36
Top Bottom