Arama sonuçları: *

1. O

Garanti konusunda bilgili olan kişiler bana ulaşabilir mi?

Siz gönderirken herhangi bir ücret ödediniz mi Garantiye bendede aynı sorun var garantiye göndermeyi düşünüyorum
  2. O

Garanti konusunda bilgili olan kişiler bana ulaşabilir mi?

Sağ yada sol kulaklık tan sanki böyle hava girişi kapanmış gibi içeri sokunca biraz daha az ses geliyor kulağın dışına alınca nomral ses mi veriyor
  3. O

Öneri 500 TL Bluetooth kulaklık önerisi

Bence değebilir anc si gayet güzel ses seviyeside iyi kupon ile falan az çok aynı fiyata getirebilirsiniz
  4. O

T13 anc gayet güzel kulaklık yalnız telefon Bluetooth 5.3 desteklemiyor da arasıra kopma yapabiliyor ama ses kalitesini beğeniyorum ben
  5. O

Polosmart markası öbür iki markadan 10 Kat kötüdür daha çok a101 de satılan bir marka
  6. O

Kulaklığıma uygun pedi nasıl alırım

Bende bakındım kulaklığın kendi sitesi dair hiç bir yerde bu bilgi yok genelde kulaklık pedleri 100mm olur ama ona göre uygun bjr şey alabilirsiniz garantiden bir şey çıkacağını zannetmem
  7. O

Baktım internette kulaklığın orjinal veya uyumlu olarak söylenen bir ilan yok sana tavsiyem ürünün sayfasından pedlerin kaç mm oldukları yazıyordur direk mm sini yazarak ped alabilirsiniz 1722958243 Bazılarının kalitesi kötü oluyor yorumari güzel olan bir tanesini almanızı tavsiye ederim
  8. O

Bir zamandan sonra illaki soyuluyor çıkarıp pedleri komple yıkıyıp bütün deriyi soymanı tavsiye ederim
  9. O

Hangi kulaklığı almalıyım

Reklam değilse biogrenci diye bir site var eyer öğrenci iseniz 120 TL indirim sağlıyor hepsiburadada eyer öğrenci iseniz girip alabilirsiniz eyer değilseniz ben akşam kullandiktan sonra eğer kodlar özel değil genel ise sizinle paylaşırım
  10. O

Evet 120 TL kod var 1722526682 Sizde hiç kopma falan olmuş muydu 1722526689 Anlık da olsa
  11. O

Kuponum var bu sayede bir tık daha uyguna geliyor siz e hangisini almalıyım 1.QCY T13 ANC 539 Tl https://www.hepsiburada.com/qcy-t13-anc-4-mikrofon-bluetooth-5-3-kablosuz-kulaklik-beyaz-aktif-gurultu-engelleme-pm-HBC000047WC9I 2.xiaomi redmi buds 4 active 424 Tl...
Top Bottom