Açıkçası kendim çok dikkatli kullanıyodum terliyken takmazdım düzenli temizlerdim hiçbir deformesi yoktu arkadaşa 1.5 aylığına ödünç verdim mahvolmuş yenisini ona aldıracağım için pedler neye göre seçiliyor bilgilendirebilirseniz sevinirimBir zamandan sonra illaki soyuluyor çıkarıp pedleri komple yıkıyıp bütün deriyi soymanı tavsiye ederim
Baktım internette kulaklığın orjinal veya uyumlu olarak söylenen bir ilan yok sana tavsiyem ürünün sayfasından pedlerin kaç mm oldukları yazıyordur direk mm sini yazarak ped alabilirsinizAçıkçası kendim çok dikkatli kullanıyodum terliyken takmazdım düzenli temizlerdim hiçbir deformesi yoktu arkadaşa 1.5 aylığına ödünç verdim mahvolmuş yenisini ona aldıracağım için pedler neye göre seçiliyor bilgilendirebilirseniz sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu konuya bir açıklık getirilse artık çok güzel olur
Bazılarının kalitesi kötü oluyor yorumari güzel olan bir tanesini almanızı tavsiye ederimBaktım internette kulaklığın orjinal veya uyumlu olarak söylenen bir ilan yok sana tavsiyem ürünün sayfasından pedlerin kaç mm oldukları yazıyordur direk mm sini yazarak ped alabilirsiniz
Ordanda baktımda tam bir şey anlayamadım maalesef bu konuda net yardımcı olucak birisi olursa daha iyi olur ama yinede çok teşekkür ederimBaktım internette kulaklığın orjinal veya uyumlu olarak söylenen bir ilan yok sana tavsiyem ürünün sayfasından pedlerin kaç mm oldukları yazıyordur direk mm sini yazarak ped alabilirsiniz
Bazılarının kalitesi kötü oluyor yorumari güzel olan bir tanesini almanızı tavsiye ederim
kulaklık firması satmıyorsa kolay kolay uygun pad bulamazsın. boyutlarını öğrenip internetteki padlere tek tek bakıcaksın bunun ölçüleri tutuyor mu diye. başka şansın yokOrdanda baktımda tam bir şey anlayamadım maalesef bu konuda net yardımcı olucak birisi olursa daha iyi olur ama yinede çok teşekkür ederim
Garantiye ulaş ücretsiz gönderilebilirler.Kulaklığım mpow air se kulaklık pedleri arkadaşıma ödünç verince soyulmuş uyacak kaliteli pedi nasıl bulabilirim
Bu da mantıklı bi seçenek tabi ama kutusunu bulamadım şimdilik ve kullanıcı hatası diyebilme ihtimalleride var ama yinede onada bir bakınayımGarantiye ulaş ücretsiz gönderilebilirler.
Ben hyperx den 2 kere mi 3 kere mi ney almıştımBu da mantıklı bi seçenek tabi ama kutusunu bulamadım şimdilik ve kullanıcı hatası diyebilme ihtimalleride var ama yinede onada bir bakınayım
Suni derilerin bi ömrü var, zaten kulakların yaz ayında terler. Nemi aldıkça ömrü kısalır.Ben hyperx den 2 kere mi 3 kere mi ney almıştım
Bende bakındım kulaklığın kendi sitesi dair hiç bir yerde bu bilgi yok genelde kulaklık pedleri 100mm olur ama ona göre uygun bjr şey alabilirsiniz garantiden bir şey çıkacağını zannetmemOrdanda baktımda tam bir şey anlayamadım maalesef bu konuda net yardımcı olucak birisi olursa daha iyi olur ama yinede çok teşekkür ederim
Yani orası öylede kutusunu bulamadım şimdilik hangi siteden aldığımı bulursam en azından e faturamı istiycem ama kaliteli uygun başka ped bulabilirsemde almayı düşünüyorum işteBen hyperx den 2 kere mi 3 kere mi ney almıştım
Suni derilerin bi ömrü var, zaten kulakların yaz ayında terler. Nemi aldıkça ömrü kısalır.
Faturanı ve ürün seri kodunu istiyorlardı.
Senin markada süreç nasıl işler bilmiyorum