Neler Yeni

Kulaklığıma uygun pedi nasıl alırım

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci
Kulaklığım mpow air se kulaklık pedleri arkadaşıma ödünç verince soyulmuş uyacak kaliteli pedi nasıl bulabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer kerem
Bir zamandan sonra illaki soyuluyor çıkarıp pedleri komple yıkıyıp bütün deriyi soymanı tavsiye ederim

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir zamandan sonra illaki soyuluyor çıkarıp pedleri komple yıkıyıp bütün deriyi soymanı tavsiye ederim
Açıkçası kendim çok dikkatli kullanıyodum terliyken takmazdım düzenli temizlerdim hiçbir deformesi yoktu arkadaşa 1.5 aylığına ödünç verdim mahvolmuş yenisini ona aldıracağım için pedler neye göre seçiliyor bilgilendirebilirseniz sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konuya bir açıklık getirilse artık çok güzel olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer kerem
Açıkçası kendim çok dikkatli kullanıyodum terliyken takmazdım düzenli temizlerdim hiçbir deformesi yoktu arkadaşa 1.5 aylığına ödünç verdim mahvolmuş yenisini ona aldıracağım için pedler neye göre seçiliyor bilgilendirebilirseniz sevinirim

Bu konuya bir açıklık getirilse artık çok güzel olur
Baktım internette kulaklığın orjinal veya uyumlu olarak söylenen bir ilan yok sana tavsiyem ürünün sayfasından pedlerin kaç mm oldukları yazıyordur direk mm sini yazarak ped alabilirsiniz

Baktım internette kulaklığın orjinal veya uyumlu olarak söylenen bir ilan yok sana tavsiyem ürünün sayfasından pedlerin kaç mm oldukları yazıyordur direk mm sini yazarak ped alabilirsiniz
Bazılarının kalitesi kötü oluyor yorumari güzel olan bir tanesini almanızı tavsiye ederim

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci

Bazılarının kalitesi kötü oluyor yorumari güzel olan bir tanesini almanızı tavsiye ederim
Ordanda baktımda tam bir şey anlayamadım maalesef bu konuda net yardımcı olucak birisi olursa daha iyi olur ama yinede çok teşekkür ederim

chade

80+ Bronze
Ordanda baktımda tam bir şey anlayamadım maalesef bu konuda net yardımcı olucak birisi olursa daha iyi olur ama yinede çok teşekkür ederim
kulaklık firması satmıyorsa kolay kolay uygun pad bulamazsın. boyutlarını öğrenip internetteki padlere tek tek bakıcaksın bunun ölçüleri tutuyor mu diye. başka şansın yok

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci
Garantiye ulaş ücretsiz gönderilebilirler.
Bu da mantıklı bi seçenek tabi ama kutusunu bulamadım şimdilik ve kullanıcı hatası diyebilme ihtimalleride var ama yinede onada bir bakınayım

cornlov

80+ Bronze
Bu da mantıklı bi seçenek tabi ama kutusunu bulamadım şimdilik ve kullanıcı hatası diyebilme ihtimalleride var ama yinede onada bir bakınayım
Ben hyperx den 2 kere mi 3 kere mi ney almıştım

Suni derilerin bi ömrü var, zaten kulakların yaz ayında terler. Nemi aldıkça ömrü kısalır.
Faturanı ve ürün seri kodunu istiyorlardı.
Senin markada süreç nasıl işler bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer kerem
Bende bakındım kulaklığın kendi sitesi dair hiç bir yerde bu bilgi yok genelde kulaklık pedleri 100mm olur ama ona göre uygun bjr şey alabilirsiniz garantiden bir şey çıkacağını zannetmem

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci

Suni derilerin bi ömrü var, zaten kulakların yaz ayında terler. Nemi aldıkça ömrü kısalır.
Faturanı ve ürün seri kodunu istiyorlardı.
Senin markada süreç nasıl işler bilmiyorum
Yani orası öylede kutusunu bulamadım şimdilik hangi siteden aldığımı bulursam en azından e faturamı istiycem ama kaliteli uygun başka ped bulabilirsemde almayı düşünüyorum işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom