Arama sonuçları: *

1. M

oyunu güncellerken cpu 70 derece

Çok normal
  2. M

Gaming Laptop bakımı için ürün önerileri

Paran varsa bundan al https://www.webdenal.com/thermal-grizzly-kryonaut-1gr-12-5w-yuksek-performansli-termal-macun_1032522.html?ref=akakce&v=1.50.7
  3. M

Yardım CSGO ani takılma sorunu

Bios güncelleme ve temizlik yaptılar.
  4. M

Yardım CSGO ani takılma sorunu

Monster RTX 3050 laptop var, servise gidip geldiğinden beri drop sorunu yaşıyorum. Dakikada en az 1 kez oluyor. Arka planda her şey kapalı, diğer oyunlarda bir sıkıntı yok. Düşman görünce de ani takılmadan öldüğüm oluyor.
  5. M

Laptop parlaklık azalıp artıyor

Fiş takılı değilken parlaklık 5-10 saniyede bir azalıp, artıyor. Pil tasarrufu kapalı. Güç modu, en iyi performans. Parlaklık en sonda.
  6. M

R5 5500u Laptoplar fivem acar mi

Sunucuya göre değişiyor. 60 fps aldığım da var 100 üstü aldığım da fakat 5500u oynatmaz.
  7. M

R5 5500u Laptoplar fivem acar mi

Hayır. 3050 laptop var benim bile fivemde çok büyük fps kaybım oluyor. Normal GTA 5 bile zar zor oynatır.
  8. M

Yardım monster laptop ısınma sorununun kaynağı

Normalde de cevap veremiyordun zaten.
  9. M

Dostum bak sonuç olara hepsi telefon üzerinden görüşme sağladığımız şey. Senin teknik servis dediğin zırva elamanları da aradım. Isınma problemini dile getirdim, kurduğu cümleler; Oynadığınız oyun optimizasyonunda sorun vardır, benim evimde 3070 kasa var benim de o oyunda pc'im ısınıyor gibi...
  10. M

Dostum, müşteri temsilcisi o oluyor zaten
  11. M

Eeee yani ? Batarya bu zaten sağlığı düşecek o zaman hiç prizden çekmeyin mi demeliyim ? Yarar sağlıyorsa haftada bir prizden çekip takmak zor olmamalı ? 1655506087 Sen diyorsun ki batarya sağlığı düşecek o yüzden batarya'yı kullanma, ben diyorum ki haftada bir sarjını boşalt. Batarya sağlığı...
  12. M

Ahahahaha komiksin. Batarya'nın sağlığı'nın umrumda olması gerketiğini kim söyledi ? 300 TL'lik bir şey için ne sağlığından bahsediyorsun. Zaten batarya ömrü'nün 1-2 yıl içinde biteceğini söyledim daha ne boş yapıyorsun ? Bitince gidip para verip yenisini alacaksın. Batarya için ne yöntem...
  13. M

Firmaya değil müşteri temsilcilerine atıyorum. Müşteri temsilcileri'nin çoğu bilgisayardan anlamıyor, sadece yönlendirme işlemi için varlar. Yani müşteri temsilcisine sormak gereksiz. Monster mühendislerine laf atmadım sonuçta. Gerçi yaptıkları soğutma sistemi yüzünden onlara da atmam gerekliydi...
  14. M

Neyse doğru hocam. En iyisi konuyu açan arkadaş bataryasız kullansın.
  15. M

Batarya max 1-2 sene içinde ölür zaten. Ondan sonra gidip yeni batarya alırsınız. Ayrıca elektrik hattı'nın kalitesi ile de alaksı yok. Nasıl bir kalite olursa olsun anlık fazla bir montaj bataryasız kullanımda anakartı yakar. Bu sizin başınıza gelmemiş olabilir veya monster bu durumlarda onarım...
  16. M

Bakın şimdi buradaki çelişki şu; Batarya ile birlikte kullanmanın sana bir zararı var mı ? Hayır, neden olsun. Ee buna rağmen prize takılı kullanıp batarya takmamak nasıl bir mantıksızlıktır ? 300 TL'lik batarya'nın eskimesinden mi korkuyorsun ? Bataryasız kullanmak gaming laptop'un amacına...
  17. M

Masaüstü ile laptop ne alaka ? Kasada psu var zaten. 1655503266 Hem zararlı diyorsunuz hem yanlış bilgi vermeyin diyorsunuz. Forumda istediğiniz kişiyi etiketleyip bu konuyu sorabilirsiniz. ''Laptop'u bataryasız bir şekilde prize takmak zararlıdır.'' Bu konuda eminim. 3-4 farklı laptop kullandım.
  18. M

Evet ısınma sebebi batarya değil zaten. Batarya zaten maksimum 1.5 saat dayanıyor yani bir amacı yok. Prize takılı bir şekildeyken ise %100 olunca akımı kesiyor fakat regülatör görevi yine devam ediyor. Monster böyle bişe belirtse de yüksek performansda oyunlar oynarken batarya kullanmadan prize...
  19. M

Siz öyle kullanın ama tavsiye vermeyin. Laptop bataryaları regülatör görevi görüyor, yani yapılma amacı takılı bir şekilde kullanmak. Haftada bir prizden çekip batarya'nın pilini boşaltmak, batarya sağlığı için yeterli. Elbette ki bir zaman sonra batarya gücü düşecektir. Gaming laptop full...
  20. M

Batarya bozulmasın diye sürekli bataryasız oynayanlar mı var ? Batarya laptop'tan daha mı önemli ? Batarya bozulmaması uğruna laptop bileşenlerini yakma riskine giren kimseyi görmedim, bilgisiz biri yapar sadece. Ayrıca bilmeden de insanları yanlış yönlendirme yapmayın. Laptop'u batarya'sız...
Top Bottom