Neler Yeni

Yardım monster laptop ısınma sorununun kaynağı

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Kasadaki psu güç mü depoluyor hocam :D? Aynı işlevi laptopdaki adaptör yapıyor zaten.
Adaptörün ne işe yaradığını bilmiyor. Boş ver haklısın de dostum. Koca sistemin hiçbir güvenlik önlemi yok sadece batarya koruyor. Bataryanın tamamen bitirilmesinin batarya ömrüne zararlı olduğunu bile bilmiyor. Batarya sağlığı için tamamen bitirmek yerine tamamen doldurmayı engellemek önemli. Bunun için yazılımlar mevcut hatta Lenovo bizzat kendi sağlıyor bunu. Kısaca haklısın de geç dostum.

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
mehmet alp kütük
Firmaya değil müşteri temsilcilerine atıyorum. Müşteri temsilcileri'nin çoğu bilgisayardan anlamıyor, sadece yönlendirme işlemi için varlar. Yani müşteri temsilcisine sormak gereksiz. Monster mühendislerine laf atmadım sonuçta. Gerçi yaptıkları soğutma sistemi yüzünden onlara da atmam gerekliydi ama neyse.
Ah evet işte burda haklısın sonun kadar.

Mert099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert
Bataryanın tamamen bitirilmesinin batarya ömrüne zararlı olduğunu bile bilmiyor. Batarya sağlığı için tamamen bitirmek yerine tamamen doldurmayı engellemek önemli.
Ahahahaha komiksin. Batarya'nın sağlığı'nın umrumda olması gerketiğini kim söyledi ? 300 TL'lik bir şey için ne sağlığından bahsediyorsun. Zaten batarya ömrü'nün 1-2 yıl içinde biteceğini söyledim daha ne boş yapıyorsun ? Bitince gidip para verip yenisini alacaksın. Batarya için ne yöntem denersen dene onun sağlığı düşecek. Dediğim şeyi çarpıtıp da boş yapma. Ben sana doğru kullanım diyorum sen batarya sağlığı diyorsun. Lütfen sen batarya sağlığı üzerinden hareket et. Garanti bittiğin zaman binlerce tl servis ücretiyle onlarca batarya alırsın.

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Ahahahaha komiksin. Batarya'nın sağlığı'nın umrumda olması gerketiğini kim söyledi ? 300 TL'lik bir şey için ne sağlığından bahsediyorsun. Zaten batarya ömrü'nün 1-2 yıl içinde biteceğini söyledim daha ne boş yapıyorsun ? Bitince gidip para verip yenisini alacaksın. Batarya için ne yöntem denersen dene onun sağlığı düşecek. Dediğim şeyi çarpıtıp da boş yapma. Ben sana doğru kullanım diyorum sen batarya sağlığı diyorsun. Lütfen san batarya sağlığı üzerinden hareket et. Garanti bittiğin zaman binlerce TL servis ücretiyle onlarca batarya alırsın.
Batarya sağlığından bahseden, haftada bir kez bataryanın şarjdan çekilip boşaltılması gerektiğini söyleyen sensin.

Mert099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert
Batarya sağlığından bahseden, haftada bir kez bataryanın şarjdan çekilip boşaltılması gerektiğini söyleyen sensin.
Eeee yani ? Batarya bu zaten sağlığı düşecek o zaman hiç prizden çekmeyin mi demeliyim ? Yarar sağlıyorsa haftada bir prizden çekip takmak zor olmamalı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen diyorsun ki batarya sağlığı düşecek o yüzden batarya'yı kullanma, ben diyorum ki haftada bir sarjını boşalt. Batarya sağlığı için kullanmamak çok mantıklı zaten ya.

ARDELENO

80+ Bronze
Firmaya değil müşteri temsilcilerine atıyorum. Müşteri temsilcileri'nin çoğu bilgisayardan anlamıyor, sadece yönlendirme işlemi için varlar. Yani müşteri temsilcisine sormak gereksiz. Monster mühendislerine laf atmadım sonuçta. Gerçi yaptıkları soğutma sistemi yüzünden onlara da atmam gerekliydi ama neyse.
Müşteri temsilcisi değil. Monsterın teknik servisinden bahsettim. Eğer monster kullanıcısıysan monsterın teknik destek hattı olduğunu bilirsin.

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
Yanmaz hocam. Elektrikte ani oyanamalar varsa sıkıtı olur. Deneme için 2-3 saatlik oynamada bir sorun olmaz. Batarya bozulmasın diye sürekli bataryasız oynayan adamlar var.
mesela ben bataryasız kullanıyorum fişe takıp tabi laptop eski ama 9 10 yıl falan kullandım hiç sıkıntı olmadı yaptırsam pc yi yine kullanmaya devam ederim fakat sistemi çok kötü oldugu icin gerek duymuyorum ani fiş çekimi sonucu yaşayacağın sıkıntı da depolamanın ölmesi yani hdd takılıysa fişten tak cıkar yapa yapa bu işlem tuşuna basılı tutup hard restart işlemi de dahil depolamayı öldürüyo bu sıkıntıyı 2 kere yaşadım ne düğmesine basılı tutuo kapatıyorum ne fişten çekiyorum içinde 1tb hdd var hiç sıkıntı yaşamadım sağlığı d 90 larda bir şeydir

Ahahahaha komiksin. Batarya'nın sağlığı'nın umrumda olması gerketiğini kim söyledi ? 300 TL'lik bir şey için ne sağlığından bahsediyorsun. Zaten batarya ömrü'nün 1-2 yıl içinde biteceğini söyledim daha ne boş yapıyorsun ? Bitince gidip para verip yenisini alacaksın. Batarya için ne yöntem denersen dene onun sağlığı düşecek. Dediğim şeyi çarpıtıp da boş yapma. Ben sana doğru kullanım diyorum sen batarya sağlığı diyorsun. Lütfen sen batarya sağlığı üzerinden hareket et. Garanti bittiğin zaman binlerce TL servis ücretiyle onlarca batarya alırsın.
batarya ömrü 1 2 yıl icinde bitmez bir kere bile batarya değişimi yapmadım orjinal bataryayı takarım şuanda 1 saatten fazla dayanıyor kullanmadıgın sürece pili biter falan hikaye kardeşim

hocam sen ısınıyo diyosun ısınmasına yapcak bir şey yok bataryasız kullanmak istersen de kullanabilirsin sadece bataryayla fps dusuyo falan dersen onu o girdiğin kısımdan ayarlayabiliyordun gelişmiş özellikler kısmından hatırladığım kadarıyla prizde takılıyken daha yüksek performansa ayarlıydı laptoplar onu ellemene gerek yok %80 gücte olması lazım istersen 100 de yapabilirsin sistemim kötü oldugundan her seyi fps odaklı kullandım max performans ile

Son düzenleme:

ARDELENO

80+ Bronze
Dostum, müşteri temsilcisi o oluyor zaten
Müşteri temsilcisi garanti işlemleri, bakım randevusu, veya diğer bilgiler için bilgi verici bir hat. Teknik servis hattı tamamen cihaz kurulum, bakım, onarım ve kullanıcıya verilecek talimatlarla çözülecek basit hataları çözer. Önce kavramların anlamını öğrenin iyi forumlar.

Mert099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert
Müşteri temsilcisi garanti işlemleri, bakım randevusu, veya diğer bilgiler için bilgi verici bir hat. Teknik servis hattı tamamen cihaz kurulum, bakım, onarım ve kullanıcıya verilecek talimatlarla çözülecek basit hataları çözer. Önce kavramların anlamını öğrenin iyi forumlar.
Dostum bak sonuç olara hepsi telefon üzerinden görüşme sağladığımız şey. Senin teknik servis dediğin zırva elamanları da aradım. Isınma problemini dile getirdim, kurduğu cümleler;
Oynadığınız oyun optimizasyonunda sorun vardır, benim evimde 3070 kasa var benim de o oyunda pc'im ısınıyor gibi saçma cümleler. Diyorum ki her oyunda ısınıyor. Konuşmalar uzayıp gidiyor yani onların da bir halt bildiği yok. Ayrıca konumuz bu değil. Hem bataryasız kullanırsanız bir sorun olmaz deyip yalan yanlış bilgiler veriyorsunuz hem de gelip boş yapıyorsunuz. Youtube'da aratın bakalım zararlımıymış değilmiymiş. Bilmeden de insanları yanlış yönlendirmeyin, iyi forumlar.

ARDELENO

80+ Bronze
Dostum bak sonuç olara hepsi telefon üzerinden görüşme sağladığımız şey. Senin teknik servis dediğin zırva elamanları da aradım. Isınma problemini dile getirdim, kurduğu cümleler;
Oynadığınız oyun optimizasyonunda sorun vardır, benim evimde 3070 kasa var benim de o oyunda pc'im ısınıyor gibi saçma cümleler. Diyorum ki her oyunda ısınıyor. Konuşmalar uzayıp gidiyor yani onların da bir halt bildiği yok. Ayrıca konumuz bu değil. Hem bataryasız kullanırsanız bir sorun olmaz deyip yalan yanlış bilgiler veriyorsunuz hem de gelip boş yapıyorsunuz. Youtube'da aratın bakalım zararlımıymış değilmiymiş. Bilmeden de insanları yanlış yönlendirmeyin, iyi forumlar.
Okuduğunu anlama problemin var hocam. sana daha cevap vermeye uğraşmayacağım kusura bakma 3 kere anlattım. İyi günler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,759
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom