Arama sonuçları: *

1. D

Friday Night Funkin bilgisayara indirmek

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Friday Night Funkin, bilgisayarda indirmek istiyorum. Galiba bedava indiriliyormuş. https://ninja-muffin24.itch.io/funkin Vikipeki'den bu siteye girdim. Buradan indireceğim ve güvenli mi?
  2. D

Overwatch Nasıl Bir Oyun?

TF2 iyi ama hileci artık çok 😓
  3. D

Overwatch Nasıl Bir Oyun?

Hocam bu oyun TF2 gibi mi?
  4. D

Roblox saçma bir şekilde sistemi zorluyor

Roblox FPS Unlocker diye geçiyor. Nasıl yani?
  5. D

Dostum FPS artmış ancak genede islemci kullanım oranı, ekran kartından daha yüksek. Hiç anlamış değilim. Peki roblox ta durum nasil?
  6. D

Bu arada sürücüleriniz güncel mi?
  7. D

Fotoğraf atar misiniz?
  8. D

Rtx açtığınız zaman yük ekran kartına biner. Zaten Minecraft sistemi zorlayan bir oyun değil. İşlemcinizin bu kadar düşük kullanim oranına sahip olması gayet doğal. Bu arada zıt anlatmışsınız 😉 Fotoğraf atabilir misiniz? Öyle yorum yapmam daha sağlıklı olur.
  9. D

Düzeldi mi? Aynı işlemi roblox için de yapınız. Sisteminiz güçlü, bu yüzden düşük grafiğe aldığınız zaman yüksek grafiğe göre daha az fps alıyorsunuz sanırsam.
  10. D

Dostum sen FPS yi sabitleme yapmadın dimi? İşlemcinin kullanım oranı ekran kartından yüksek. Hangi grafik ayarında oynuyorsunuz? Yüksek ihtimalle düşük ayarlarda oynuyorsunuz. Ayarları yükseltin, işleminizi yormayın. Yük ekran kartına binmeli, işlemciye değil.
  11. D

Bu hangi oyun?
  12. D

Roblox'ta başka bir oyuna girer misiniz? Sebebi ise bazı oyunlarında ping sorunu veya anlık takılma sorunları olabiyor.
  13. D

Sanki darboğaz var gibi. Bilgisayarinizin özelliklerini yazar mısınız? Ona göre yorum yapalım.
  14. D

Rdr 2 de pc kapanıyor !!!

PSU marka ve modeli nedir? MSI Afterburner ile test ettiniz mi? Ettiyseniz sıcaklıklar nasıldı?
Top Bottom