Neler Yeni

Roblox saçma bir şekilde sistemi zorluyor

ilk çekirdek hariç diğer çekirdekler ekran kartından az çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

reis sadece işlemcideki ilk çekirdek ekran kartından fazla kullanılıyor kontrol ettim
2. çekirdekte arada sırada ekran kartından fazla kullanılıyor

Fotoğraf atar misinjz?
tabii bir saniye

Fotoğraf atar misiniz?
Ekran Görüntüsü (153).png
Ekran Görüntüsü (153).png

Dostum FPS artmış ancak genede islemci kullanım oranı, ekran kartından daha yüksek.

Hiç anlamış değilim. Peki roblox ta durum nasil?
Robloxta sürünüyor 20-30 fps arası alıyorum dün monitörde bir sorun yaşamıştım windows sürümünü düşürdün düzelmişti windows sürümünü düşürdüğüm için olmuş olabilir mi ?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende sıkıntı olduğu zaman bi program yardımıyla oyunun fps sabitlemesini 60 tan çekebiliyorum biraz zararlı tavsiyee etmemama son çağre bu olabilir
Roblox Unlock FPS

Bende sıkıntı olduğu zaman bi program yardımıyla oyunun fps sabitlemesini 60 tan çekebiliyorum biraz zararlı tavsiyee etmemama son çağre bu olabilir
Roblox Unlock FPS
sağ ol reis yarın deneyeceğim eğer olmazsa tekrar yazarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Eren Durmaz
Roblox Unlock FPS
Roblox FPS Unlocker diye geçiyor.
Robloxta sürünüyor 20-30 fps arası alıyorum dün monitörde bir sorun yaşamıştım windows sürümünü düşürdün düzelmişti windows sürümünü düşürdüğüm için olmuş olabilir mi ?
Nasıl yani?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Roblox FPS Unlocker diye geçiyor.

Nasıl yani?
Yani mönitör 5-10 dakika geç geliyordu windows sürümünü düşürdü babam sonra düzeldi fakat robloxta fps kaybı yaşadım windows sürümünü düşürdüğümüz için olmuş olabileceğini düşünüyorum

Roblox Unlock FPS
Reis valla beton yetmez çok sağ ol 50-60 fps'ye çıktı 20-30 fps'den

Top Bottom