Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
İlk önce belirteyim
Bu oyun Paladinsten farklı hemde çok farklı.
evet ilk doğru düzgün incelemem ve rehberim olucak bu konuda
Overwatch Nedir?
-Ülkemizde CSGO oyununun Overwatch olayı ile %99 karıştırıldığı Blizzard'ın yaptmış olduğu çok oyunculu bir arcade shooter oyunudur
Mekanikler
-oyunda her şampiyonun 3+1 yetenekleri vardır. 3 tanesi normal biri ise ultisidir. mekaniklerde çok fazla bir şey yok aslında fizikler ise ortalama diyebiliriz
Herolar ve Sınıflar
-
P2W mi ?
Hayır kesinlikle değil. oyun size her seviye atladığınızda her özel etkinlik geldiğinde ve günlük olarak oynayarak rahat oyun parası da biriktirirsiniz kasa da açarsınız bu açıdan güzel zaten fiyatından Blizzard bence bu hamleyi yaptığı iyi olmuş
Hileci ve Smurf Çok mu?
Doğru düzügn desem yalan olur hiç hileci görmedim. hile oyk çünkü iyi bir koruması ve pahalı bir oyun etiketi var indirimlerde bike 90tl fenan. smurf da görmedim güzel b u açıdan yani.
Değerlilik Seviyeleri
seviyeler 4'e ayrılıyor
Klasik
az değerli(klasiğin laciverti kostümler , sesler ve higlishler)
Epic(kostümker az değerliden iyi ancak gine aynı kostümler , emote )
Legendary(farklı kostümler , güzel animasyonlar)
Oyunu 86 tl'ye aldım link atarım yasak değilse en ucuz bu idi
iyi günler
Bu oyun Paladinsten farklı hemde çok farklı.
evet ilk doğru düzgün incelemem ve rehberim olucak bu konuda
Overwatch Nedir?
-Ülkemizde CSGO oyununun Overwatch olayı ile %99 karıştırıldığı Blizzard'ın yaptmış olduğu çok oyunculu bir arcade shooter oyunudur
Mekanikler
-oyunda her şampiyonun 3+1 yetenekleri vardır. 3 tanesi normal biri ise ultisidir. mekaniklerde çok fazla bir şey yok aslında fizikler ise ortalama diyebiliriz
Herolar ve Sınıflar
-
P2W mi ?
Hayır kesinlikle değil. oyun size her seviye atladığınızda her özel etkinlik geldiğinde ve günlük olarak oynayarak rahat oyun parası da biriktirirsiniz kasa da açarsınız bu açıdan güzel zaten fiyatından Blizzard bence bu hamleyi yaptığı iyi olmuş
Hileci ve Smurf Çok mu?
Doğru düzügn desem yalan olur hiç hileci görmedim. hile oyk çünkü iyi bir koruması ve pahalı bir oyun etiketi var indirimlerde bike 90tl fenan. smurf da görmedim güzel b u açıdan yani.
Değerlilik Seviyeleri
seviyeler 4'e ayrılıyor
Klasik
az değerli(klasiğin laciverti kostümler , sesler ve higlishler)
Epic(kostümker az değerliden iyi ancak gine aynı kostümler , emote )
Legendary(farklı kostümler , güzel animasyonlar)
Oyunu 86 tl'ye aldım link atarım yasak değilse en ucuz bu idi
iyi günler