https://www.amazon.com.tr/dp/B077PZLGVB/ref=asc_df_B077PZLGVB1604925180000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B077PZLGVB&linkCode=asn ben bunu kullanıyorum 120 metre kare evde üst kattaki teyzemlerde çekiyor güzel öneririm
aktif kullanırım modemi kopma dalgalanma yaşamadım hiç vdsl üzerinde arayüz kullanımı kolay tek eksiği modem üzerinden dosya paylasımı sistemi olmaması multimedya dosyalarını da ag üzerinden dagıtmak icin bi serveri olsa iyiydi
ben bunu kullanıyorum 60 mbitte cok memnunum 5 ghz de dar alanda tüm hızı kayıpsız veriyor kablosuz 2.4.ghz bandı geniş oda gayet başarılı yıldırım ve akım koruması da mevcut oda bi + tabi
@alpolojix / Leroxy daha değişik markalar hakkındada bilgi sahibi ben kendi horozumun nasıl öttüğünü...
5 telefon 2 pc wifi de hic ping sorunu almadım 5 ghz de tek cihaz wifi ile speed test te 7 ping 42 mbit alıyorum pc de 7 ping 42 43 ne alıyorsam pc de onu alıyorum şuan mesela
buda telefondan suan aldıgım
ceryan korumalı modemler deneseniz
ben bu arkadası kullanıyorum cok dalganma oluyor burdada etkilenmedik daha + korumalı priz şart öyle durumlar icin
akım korumalı priz önerim: ek1
değerleriniz gayet iyi sorun bence arkaplan uygulamalarınızın interneti kullanması windows upddate vs de olablr bu ağ kullanımını bi gözden geçirmelisiniz