Merhaba arkadaşlar evimde modemim odamdan biraz uzakta, wifim odamda neredeyse full(4-5) diş çekmesine rağmen modemin dibinde 30mbps olan hızımı odamda 5mbps alıyorum,bu durumda kullanmam gereken aygıt nedir.Bütçem ortalama 150tl
5ghz ve 2.4ghz mevcut ama bilindiği üzere uzakta hızı daha çok düşüyor 5ghznin hocam5 ghz wifi dağıtan bi modem kullanırsan bütün hızı alabilirsin aşağı yukarı
Türk telekom archer c5vMevcut modem nedir.
aynısı bendede var 5ghz alt kattan çekmiyor benim sadece 2.4 kanalını kullanabiliyorum5ghz ve 2.4ghz mevcut ama bilindiği üzere uzakta hızı daha çok düşüyor 5ghznin hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türk telekom archer c5v
5ghz ve 2.4ghz mevcut ama bilindiği üzere uzakta hızı daha çok düşüyor 5ghznin hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türk telekom archer c5v
zaten 5ghz nin menzili kısadır ben problemin modeminden tam hız alamaması olarak algıladımaynısı bendede var 5ghz alt kattan çekmiyor benim sadece 2.4 kanalını kullanabiliyorum
5ghz nin alanı çok düşük hocam5 ghz wifi dağıtan bi modem kullanırsan bütün hızı alabilirsin aşağı yukarı
Biraz araştırdım router falan öneriyorlar hız düşüşü için ama wifim neredeyse tam çektiği için tam karar veremedim sorun modemdemidir acabaaynısı bendede var 5ghz alt kattan çekmiyor benim sadece 2.4 kanalını kullanabiliyorum
hız testi yapıp ss atarmsın hocamBiraz araştırdım router falan öneriyorlar hız düşüşü için ama wifim neredeyse tam çektiği için tam karar veremedim sorun modemdemidir acaba
120 metrekare evde salondan yetiyor evin her yerine bizde5ghz nin alanı çok düşük hocam
bizim ev dubleks alt kata indiğim an 5ghz kullanılabilen wifi ağlarından çıkıyor120 metrekare evde salondan yetiyor evin her yerine bizde
hız testi yapıp ss atarmsın hocam