Neler Yeni

Wifi dağıtıcı arıyorum!!

BYzin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Bilal YAZIN
Internetimizi yan yana iki daire kullanıyoruz ve Wifi bizim evin her yerinde çekmiyor bu yüzden dağıtıcı almak istiyorum bildiğiniz güzel F/P dağıtıcı varsa yazarsanız sevinirim ayrıca kurulum konusunda da bilgi verirseniz sevinirim..

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Buğra
Webtekno da lütfi iyi demişti buna incelemesinde fiyatıda uygun indirimde

BYzin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Bilal YAZIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Webtekno da lütfi iyi demişti buna incelemesinde fiyatıda uygun indirimde
Teşekkür ederim öneri için. Değerlendireceğim..
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-wifi-pro-sinyal-yakinlastirici-guclendirici-300-mbps-p-HBV00000AQJXO?magaza=Atn Elektronik kendim kullanıyorum memnunum ama evin içinde kullanıyorum diğer daireye ne kadar etki eder bilemiyorum kurulumunu ben yapmadığım için bir şey söyleyemem ama kolay kurulumu
Teşekkür ederim öneri için. Bende zaten modem yan dairede olduğundan wifi az çekiyor o yüzden almak istiyorum. Değerlendireceğim..

BYzin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Bilal YAZIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Internetimizi yan yana iki daire kullanıyoruz ve Wifi bizim evin her yerinde çekmiyor bu yüzden dağıtıcı almak istiyorum bildiğiniz güzel F/P dağıtıcı varsa yazarsanız sevinirim ayrıca kurulum konusunda da bilgi verirseniz sevinirim..
Tp-link 205 modeline baktım beğendim ama bağlantı için modeminizde dual ağ desteklenmesi lazım yazıyordu modemimde var mı bilmiyorum nerden öğrenebilirim ve alırsam uygulamasını her cihaza indirmem mi lazım? Yardımcı olursanız sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,168
Üyeler
168,090
Son üye
Erdem12321
Top Bottom