Arama sonuçları: *

1. Che_

Yardım Netflix Siyah Ekran Sorunu

Herhangi bir bölüme girdiğimde ya direkt ya da 20-30sn sonra siyah ekranda kalıyor ses var. Sadece pcde sorun var. Hem uygulama hem internet sitesinde.
  2. Che_

Yardım The Walking Dead Spin Off Nereden İzlenir?

Prime Video'da var sanıyordum ama TR'de izlenmiyor. Amazon uygulamasından konum değiştirdim olmadı,VPN ile girince vpn'yi algılıyor olmadı. Amazon dışında bir de TV+ varmış ama Çöpcell çok para istiyor bir de bu dolandırıcılara güvenmiyorum. Başka nereden izlenebilir?
  3. Che_

Öneri The Walking Dead Spin Off Sırası

Ana dizinin tamamını 1,5 yıl önce izledim. Yeni çıkan darly, michone & rick vs bunların izleme sırası nedir?
  4. Che_

Öneri Korku - Gerilim Yapım Önerisi

Film dizi pek fark etmez filmler baya bayıyor. Son 1 yılda 3 film, 10 dizi(çoğu 5-6 sezon) falan bitirdim. Uzun zamandır kokru gerilim türünde bir şeyler izlemek istiyorum ama aklıma da pek bir şey gelmiyor. Palyaço, chucky gibi şeyler pek sarmıyor. Alien serisini çok severim onda izlemediğim 2...
  5. Che_

Öneri Mayans MC İzlenir mi?

Şu anda Sons of Anarchy 6. sezon başındayım diziye bayıldım en sevdiğim dizi oldu bile. Mayans MC doğru biliyorsam SOA'dan 5 yıl sonrasını ve birkaç karakter dışında pek bağlantısı yok diye biliyorum. İzleyemeye değer mi? Bir diziye başlarsam yarıda bırakmayı sevmem yarıda bıraktığım tek dizi...
  6. Che_

Öneri Prison Break İzlenir mi?

2 ay önce Sons of Anarchy ve Prison Break arasından SOA seçmiştim. Şu anda 5.sezondayım bayıldım diziye en sevdiğim dizi oldu. Yakında bitecek. Prison Break izlenir mi? Sarar mı? Aynı türdeler Suç, Dram, Aksiyon
  7. Che_

Yardım TWD Dead City TR Dublaj Nasıl İzlerim?

İlk bölüm çıktı. TR'de maalesef hiçbir resmi platformda yok. Sadece altyazılı var dublajlı izleyebileceğim yer var mı?
  8. Che_

Öneri Hızlı ve Öfkeli 10 3D İzlenir mi?

Bu hafta halk günü sinemaya gitmeyi düşünüyordum fakat 2D dublajlı 18.00 bu geç. Aşağı doğru kaydırınca 3D dublajlı istediğim saatlerde olduğunu gördüm. 3D gözlük var. 3D izlenebilecek bir film midir? Altyazı sevmiyorum
  9. Che_

Öneri Aksiyon Filmi Önerisi

Akşama doğru film izlemeyi düşünüyorum. Aksiyon filmleri favorimdir fakat aksiyonun yanında komedi, bilim kurgu filmlerini de severim
  10. Che_

Öneri Avatar İzlemeden Avatar 2 İzlenir mi?

Avatar daha önce hiç izlemedim. Çarşamba veya Pazartesi günü kardeşimle sinemaya gitmeyi düşünüyoruz. Avatar 2'ye gideceksek Avatar izlemek zorunda mıyız? Avatar izlemezsek anlar mıyız 2'yi?
  11. Che_

Yardım KAÇIŞ 2. Sezon Ne Zaman Gelecek?

Fazla Türk dizisi izlemem ama bunu sevmiştim. 2.sezon ne zaman gelecek bilgisi olan var mı? Veya herhangi bir açıklama yapıldı mı?
  12. Che_

The Walking Dead 11. Sezon Devamı?

Ekim ayında 11.sezonun 3.kısmı olan 16-24. bölümler gelecek dendi Kasım bitiyor ne zaman gelecek?
  13. Che_

Öneri Jessica Jones ve Daredevil

Daredevil 1.sezon bitirdim izleme sırasına göre Jessica Jones 1.sezona başladım hiç sarmadı ve +18 içerik çok fazla vardı. (genelde aile ortamında izlendiği için çok sıkıntı) Bu yüzden Jessica Jones izlemeden izleme sırasına göre sonraki Daredevil 2.sezon izlesem sıkıntı olur mu?
  14. Che_

Öneri Disney+ Dizi Önerisi

Şu anda The Walking Dead (10. Sezon), Hawkeye, She Hulk izliyorum. Neden önerdiğinizi de belirtirseniz çok iyi olur. Aklımda The Punisher var nasıldır?
  15. Che_

Öneri She Hulk İzlemeli miyim?

Dün Wandavision bitirdim sırada Kış Askeri ve Falcon var. Aradaki dizileri izlemeden önce She Hulk izlesem sıkıntısı olur mu? Diğer dizilir izleyecem sonra
  16. Che_

Disney Plus Doctor Strange 2

Öncelikle merhabalar, bildiğim kadarıyla dün Disney Plus'a Doctor Strange 2 gelmeliydi ama hâlâ gelmedi. İnternetten baktığımda herkeste görünüyor ama bende yok güncelleme filan da gelmemiş. Size geldi mi?
Geri