Kar Küreyici filmini çok severek izlemiştim. Marvel DC gibi şeylere bağlı kalmadan izlediğim en iyi film diyebilirim. Bunun dışında San Andreas Fayı, Yer Altı Canavarı'nı da çok severek izledimAksiyon seçeneğine bir sürü film girer daha daraltırsan yardımcı olurum yada daha önce sevdiğin bi film ismi ver o tarz söyleyim.
Özlelikşe Dwayne Johnson filmlerini çok seviyorum genellikle Aksiyon ile Komedi karışık oluyor çünküAksiyon seçeneğine bir sürü film girer daha daraltırsan yardımcı olurum yada daha önce sevdiğin bi film ismi ver o tarz söyleyim.
Donma NoktasıAkşama doğru film izlemeyi düşünüyorum. Aksiyon filmleri favorimdir fakat aksiyonun yanında komedi, bilim kurgu filmlerini de severim
AdaletAkşama doğru film izlemeyi düşünüyorum. Aksiyon filmleri favorimdir fakat aksiyonun yanında komedi, bilim kurgu filmlerini de severim
Karanlık Zihinler / Yarından Sonra / Underwater / Kurtuluş Günü bunlara bi bakabilirsin beğenmezsen haber et diğerlerinide söyleyimKar Küreyici filmini çok severek izlemiştim. Marvel DC gibi şeylere bağlı kalmadan izlediğim en iyi film diyebilirim. Bunun dışında San Andreas Fayı, Yer Altı Canavarı'nı da çok severek izledim
Post automatically merged:
Özlelikşe Dwayne Johnson filmlerini çok seviyorum genellikle Aksiyon ile Komedi karışık oluyor çünkü
Polar , Oceans serisi , Soluksuz , Red Notice , Shaft , Day Shift , Torontolu Adam , The Gray ManAkşama doğru film izlemeyi düşünüyorum. Aksiyon filmleri favorimdir fakat aksiyonun yanında komedi, bilim kurgu filmlerini de severim
temasını seviyorsan güzel filmdi izlenebilir1917 filmi nasıldır?