Öneri Aksiyon Filmi Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,918
Akşama doğru film izlemeyi düşünüyorum. Aksiyon filmleri favorimdir fakat aksiyonun yanında komedi, bilim kurgu filmlerini de severim

Aksiyon seçeneğine bir sürü film girer daha daraltırsan yardımcı olurum yada daha önce sevdiğin bi film ismi ver o tarz söyleyim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Jason statham veya Jackie chan filmlerine izleyebilirsin her türlü zevk alırsın

• Beğen
Aksiyon seçeneğine bir sürü film girer daha daraltırsan yardımcı olurum yada daha önce sevdiğin bi film ismi ver o tarz söyleyim.
Kar Küreyici filmini çok severek izlemiştim. Marvel DC gibi şeylere bağlı kalmadan izlediğim en iyi film diyebilirim. Bunun dışında San Andreas Fayı, Yer Altı Canavarı'nı da çok severek izledim
Post automatically merged:

Özlelikşe Dwayne Johnson filmlerini çok seviyorum genellikle Aksiyon ile Komedi karışık oluyor çünkü

Akşama doğru film izlemeyi düşünüyorum. Aksiyon filmleri favorimdir fakat aksiyonun yanında komedi, bilim kurgu filmlerini de severim
Donma Noktası

Adalet

• Beğen
Kar Küreyici filmini çok severek izlemiştim. Marvel DC gibi şeylere bağlı kalmadan izlediğim en iyi film diyebilirim. Bunun dışında San Andreas Fayı, Yer Altı Canavarı'nı da çok severek izledim

Özlelikşe Dwayne Johnson filmlerini çok seviyorum genellikle Aksiyon ile Komedi karışık oluyor çünkü
Karanlık Zihinler / Yarından Sonra / Underwater / Kurtuluş Günü bunlara bi bakabilirsin beğenmezsen haber et diğerlerinide söyleyim

• Beğen
Yıldızlararası düşünebilirsin.

• Beğen
Polar , Oceans serisi , Soluksuz , Red Notice , Shaft , Day Shift , Torontolu Adam , The Gray Man

• Beğen
farklı tür olarak hayat güzeldir ve se7en filmini hep öneririm

• Beğen
1917 filmi nasıldır?

Top Gun : Maverick izleyebilrsin eğer istersen ilk çıkan filmi yani Top Gun'u da izleyebilirsin ama izlemesen de olur

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,191
Üyeler
190,873
Son üye
Ayhanncnn
Geri