Arama sonuçları: *

1. ArdaM

İnceleme Furylevel Y1 ARGB Modüler Mekanik Oyuncu Klavyesi

Merhaba. Bugün yaklaşık 3 ay gibi uzun bir süredir kullandığım, Furylevel'in Rampage'den bağımsız çıkardığı ilk ürünü olan modüler mekanik klavyesi Furylevel Y1'i inceliyorum. İncelemem için ürünü bana gönderen marka sahibi Ömer Faruk Ayrılmak'a sunduğu imkan için teşekkür ederim. İlk klavye...
  2. ArdaM

Rehber CS:GO'da Kar Amaçlı Takas Nasıl Yapılır - Buff163 Nasıl Kullanılır

Bir önceki konuda doğru anlatamadığımı düşündüğüm bazı yerler var, dolayısıyla daha kapsamlı yeni bir takas rehberi yazıyorum. Bilmeniz gereken bazı kavramlar: Upgrade : İngilizce kelime anlamı yükseltmek olup, takasta ise çok sayıda küçük değerli eşyanın daha az sayıda büyük değerli eşyayla...
  3. ArdaM

İnceleme Rampage Deluxe Bluetooth Oyuncu Kulaklığı

Merhaba, Rampage'in mobil odaklı Bluetooth oyuncu kulaklığı Deluxe incelemesiyle karşınızdayım. Kulaklığın Bluetooth özelliği mobil için uyumlu ve PC'de tutarlı çalışmıyor ama PC'de de kablosuyla kullanabilirsiniz. Aynı girişten hem bilgisayara bağlanıyor, hem şarj oluyor. -Kutu İçeriği...
  4. ArdaM

Rehber Indomie Noodle En İyi Nasıl Yapılır?

Gerekenler: -1 Adet İndomie Körili Noodle -1 Adet İndomie Tavuklu Noodle -1 Orta Boy Tava -Tavanın Yarısını Dolduracak Kadar Su -Derin Ve Büyük Bir Tabak Öncelikle suyumu kaynamaya bırakıyorum. İndomie Noodle'larımı paketlerinden çıkarıyorum. Baharatları alıyorum, yağı dökmeden sadece...
  5. ArdaM

Rehber CS:GO'da 10 TL Bütçeyle Envanter Rehberi - 1

Merhaba, CS:GO'da belli bütçelerle enventer rehberi serimin birinci bölümüyle karşınızdayım. Envanterde M4A1-S veya M4A4 olarak 2 farklı seçenek olacak. M4A1-S fiyatları daha yüksek olduğu için M4A1-S'li envanter 16 TL'ye kadar çıkabilir. Bu envanterde bütçe kısıtlaması nedeniyle sadece AK-47...
  6. ArdaM

İnceleme Rampage Fury X VS HyperX Cloud 2 VS Rampage Drop Plus Detaylı Karşılaştırma - Bölüm 2

Rampage Fury X incelemesinin ikinci bölümüyle karşınızdayım. Bu bölümde birbiriyle çok karşılaştırılan bu 3 kulaklığı karşılaştıracağım. Her kategoride 10 üzerinden puanlama yapacağım. En çok puan alan, kazanan olacak. Not: Karşılaştırmalar Fury X'in wireless modunda yapılmıştır. İncelemenin...
  7. ArdaM

İnceleme Rampage Fury X İncelemesi - Bölüm 1

Merhaba, Furylevell YouTube kanalının Rampage ile ortak olarak ürettiği Fury ekipman serisinin ilk ürünü Fury X wireless kulaklığın incelemesi ile karşınızdayım. İnşallah önümüzdeki aylarda çıkacak Fury Z mouse'u da inceleme şansım olur. Bu inceleme 2 bölüm halinde gelecek, 1. bölüm normal bir...
  8. ArdaM

İnceleme Rampage Fury X Elimde! Kutu İçeriği Ve İlk İzlenim

Bu konuda ürünün ve kutu içeriğinin detaylı fotoğraflarını paylaşacağım, ayrıca ilk izlenimlerimi belirteceğim. Kutu Dış Tasarımı Rampage'in kutu tasarımını en sevdiğim ürünü oldu. Cidden farklı ve birazdan içini görünce anlayacağınız gibi HyperX benzeri bir kutu tasarımı var. Kutu İç...
  9. ArdaM

Rehber CS:GO'da Ücretsiz Eşya Alma Rehberi - 1

Merhaba, bu rehberde CS:GO'da badava eşyalar almak için kendim de kullandığım 3 siteyi göstereceğim. Yoğun ilgi gelirse 3'er 3'er devam ettirmeyi düşünüyorum, bu rehberde en çok kullandığım ve tavsiye ettiğim 3 siteyi göstereceğim. Not: Refferal link paylaşımı yasak olduğu için buraya...
  10. ArdaM

Kulaklık Öneri Rehberi

Bu rehberde çoğu bütçeye oyun için kulaklık önerisi yapacağım. 100 Lira Altı -100 TL'nin altına kulaküstü kulaklık alırsanız hiç iyi bir performans alamazsınız. -Bu yüzden 100 TL'nin altında sadece kulakiçi kulaklık önerisi yapacağım. Xiaomi Piston Basic/Fresh Edition: 40-50 TL Kendim uzun süre...
  11. ArdaM

İnceleme Rampage Drop Plus 3 Aylık Uzun Kullanım İncelemesi

Selam, Rampage RM-K60 Drop Plus kulaklığı 3 aydır kullanıyorum ve kulaklığı almak isteyenlere kulaklık bana ulaştığı gün yazdığım incelemenin yetersiz olabileceğini düşündüm, o yüzden 3 aydan sonra bir güncelleme yapıyorum. Kutu İçeriği Kutudan 1 Adet 3.5mm Jak Kablosu 1 Adet USB Kablosu 1 Adet...
  12. ArdaM

İnceleme Gamepower Medusa 2 Yıllık Uzun Kullanım İncelemesi

Merhaba, 2 yıl boyunca kullandığım Gamepower Medusa kulaklığı iyi ve kötü yönleriyle anlatıp şu anki fiyatına göre alınıp alınmayacağına bakacağız. Kulaklığı 2 yıl önce Mayıs'ta Hepsiburada'dan 130 TL gibi bir fiyata almıştım. O zamanki fiyatına göre F/P ürünü denebilirdi. Fiyatına göre...
  13. ArdaM

İnceleme Rampage RM-K60 Drop Plus İnceleme

Rampage drop plus modelini merak edenler için buraya hem ilk izlenim hem uzun kullanım tecrübelerini yazacağım. Kulaklık bugün elime ulaştı ve 2 saat kadar kullandım. Kulaklık gayet rahat, malzeme kalitesi çok iyi ve kablosu örgü olmamasına rağmen güven veren bir kalitede yapılmış. Kablolar...
Top Bottom