Arama sonuçları: *

1. RTX3070

İnceleme ROG Strix 2.4 GHz 7.1 İncelemesi

Öncelikle herkese merhaba, bu incelememde Asus ROG Strix 2.4 GHz 7.1'den bahsedeceğim, artısını eksisini yorumlayıp Cloud 2 ile yaptığım karşılaştırmaları sunacağım. Orijinal kutusunun dışında ambalaj bulunuyor. Bunun bence incelemelerde belirtilmesi lazım çünkü daha önce açılan bir ürünü en...
  2. RTX3070

İnceleme Philips Hue E27 1100 lumen color ampul incelemesi

Merhabalar, bu yazımda başlıktaki akıllı ampuller hakkında deneyimlerimden bahsedeceğim. Ben ikili seti aldım ama baştan söylemem lazım ki alacaksanız mutlaka ikili "başlangıç" setini alın. Ben direkt ikili seti aldığım için yanında Hue Bridge ve Hue akıllı anahtar gelmedi, bundan dolayı da...
  3. RTX3070

İnceleme Silverstone Air Blazer 120R Detaylı İncelemesi

Xigmatek Aquarius Plus kasamdaki fanları değiştirmek istemiştim ve forumda bana bu fanlar tavsiye edildi. İnternette hakkında çok bir şey yoktu, hatta neredeyse hiçbir şey yoktu. Ben yine de almak istedim çünkü özellikleri bana çok güzel geldi. Sitesinde özellikleri böyle veriliyor: 30...
  4. RTX3070

Rehber Monitörünüzü doğru renklerle kullanın! Renk profili yükleme rehberi

Eğer bir renk profili yüklü değil ise monitörünüz gösterebildiği renklerden daha azını gösteriyor olabilir. Aygıt yöneticisi -> Monitörler kısmında eğer "Genel PnP Monitör" varsa o monitörün sürücüsü ve yüksek ihtimalle renk profili de yüklü değildir demek. Standart profil sRGB profili ancak...
  5. RTX3070

İnceleme Razer Mamba Elite uzun kullanım incelemesi

Bu yazımda Razer Mamba Elite'in incelemesini, olumsuz ve olumlu yanlarını anlatacağım. Şu anda mouse'u 1 yıldır kullanıyorum ve öncesinde Preo'nun bir mouse'unu kullanıyordum. Tabii ki o eski mouse iyi değildi, bunu elime alınca kalite farkını direkt hissettim. İlk başta büyük olur mu diye...
  6. RTX3070

Rehber Sürücü doğrulaması nasıl yapılır?

Eğer sürücü kaynaklı mavi ekran hatası alıyorsanız ve minidump'lar işe yaramadıysa bunu deneyebilirsiniz. Biraz riskli bir yöntem o yüzden hiçbir veri kaybından sorumlu değilim. Öncelikle bir geri yükleme noktası oluşturun. Aramaya "Geri yükleme noktası oluştur" yazın ve çıkana tıklayın...
  7. RTX3070

Rehber Premiere Pro çalışma ortamınızı optimize edin!

Bu rehberimde sizlere nasıl Premiere Pro çalışma ortamınızı optimize edebileceğinizi göstereceğim. 1- Preview penceresini optimize etme Öncelikle yeni bir "sequence" oluşturunuz. Bunun için, File -> New -> Sequence veya CTRL + N kısayolu veya Project penceresinde, Burası tamamsa bir sonraki...
  8. RTX3070

Rehber Edit (Render) amaçlı sistem toplama rehberi

Bu rehberde kullandığım "daha önemli" gibi ifadeler edit sistemleri için, oyuncu sistemleri ile karıştırılmamalı. Öncelikle edit için sistem toplarken nelerin önemli olduğunu bilmemiz lazım. 1- Bellek 2- Ekran kartı 3- Hızlı depolama 4- CPU 1- Bellek Bu bir edit odaklı sistemdeki en önemli...
  9. RTX3070

Rehber Windows başlangıcında "To skip disk checking..." sorunu nasıl düzeltilir?

Bu hatayı alıyorsanız ve disk hatası kontrolü birkaç saniye sürüyorsa muhtemelen diskinizde bir hata yoktur. Eğer uzunca kontrol ediyorsa CrystalDiskInfo ile ekran görüntüsü ekleyip konuya cevap yazabilirsiniz ve yardımcı olacağım. Ben bu hatayı bir BIOS güncellemesinden sonra almaya başladım...
  10. RTX3070

Rehber Güçlü işlemcileri kim almalı? Yayın için belli işlemciler mi alınmalı?

Herkese selamlar, bu konumda yanlış bilinen ama çokca rastladığım bir konuya değineceğim. Ama öncelikle, güçlü işlemcilerin kimlere göre olduğunu belirtmek isterim. Buradaki güçlü kavramını çoklu çekirdek için kullanıyorum bu arada. Tekli çekirdek performansını zaten oyuncuların tercihini...
  11. RTX3070

Rehber Monitör seçim rehberi

Çoğumuzun da sistem toplarken bildiği gibi, monitör seçimi gerçekten çok zordur, hatta bence sistem toplamanın en zor kısmı. Piyasada binlerce monitör var ve her birinin farklı özellikleri var. Burada dikkat etmemiz gereken ilk şey, hangilerine ihtiyacınız olup olmadığı. Öncelikle bazı terimleri...
  12. RTX3070

Rehber Detaylı Windows 10-11 yükleme/temiz kurulum rehberi

Herkese selamlar, bu yazımda sizlere detaylıca Windows kurulumu nasıl yapılır bunu anlatacağım. Çoğumuzun format adı verdiği temiz kurulumu şu nedenlerle yapmak istiyor olabilirsiniz: 1 - Sisteminize bir virüs bulaştı ve sistemin sağlığı için yeniden kurmak istediniz. 2 - Yeni bir sistem aldınız...
  13. RTX3070

Samsung 970 Evo 500GB İnceleme

Herkese selamlar, bugün size aldığım 970 Evo'nun sevdiğim - sevmediğim yönlerini detaylı bir şekilde açıklayacağım. Öncelikle PCIe M.2 SSD'yi 1 ay önce Vatan Bilgisayar'ın internet sitesinden 700 TL'ye aldım. Kargo hızlıydı, paketleme güzeldi. Kutunun içi için fotoğraf atacağım. Üst kısmında...
Top Bottom