Arama sonuçları: *

1. YusufShn01

Ekran kartı fan titremesi

Şubat ayında aldığım rx 6500 xt ekran kartı ( sapphire model) yüzde 38 fan hızından sonra titreşim yaptığını farkettim. Azıcık titreşim sesi duyuyorum kasaya elimi koyduğum zaman az da olsa titrediğini hissediyorum. Ekran kartının fanları durduğu zaman titreşim kesiliyor yani titreşimin...
  2. YusufShn01

Coil Whine yardım eder misiniz

Merhabalar. Cumartesi günü hepsiburada üzerinden rx 6500 xt ekran kartını satın aldım. Satıcı hepsiburadaydı o yüzden rahatlıkla aldım geldi taktım kartı fakat 100 fps üstü coil whine sesi yapıyor. henüz rakbetçi bir oyunda deneme fırsatım olmadı ama mesela ets 2 de menüye geçince fps 150+...
  3. YusufShn01

Ekran kartının modelini bulamıyorum

Elimde arızalı bir ekran kartı var fakat üzerindeki etiketlerin tamamı sökülmüş. Modelinin ne olduğunu bilmiyorum. Para edecek bir kart ise reballing yapıp tamir edeceğim. Chipsetinin fotoğrafını paylaşıyorum, modelini bulmama yardım eder misiniz?
  4. YusufShn01

Rx 6600 xt Msi modeller neden daha ucuz?

Daha önce konu açtım evet fakat kafamda her şey tam olarak netleşmedi. Msi mech 2x rx 6600 xt modelleri diğer modellere nazaran baya baya daha uygun şu an fiyat olarak satışta. İyi hoş her şey güzel fakat satıcılara güvenemedim. Satıcı yorumlarını incelediğimde bu ekran kartı için yorumları yok...
  5. YusufShn01

RX 6600 XT 6000 TL ALINIR MI?

Başlıkta da gördüğünüz gibi bütçem 6000 TL ve sıfır ekran kartı almak istiyorum linkte bırakacağım ekran kartını almayı düşünüyorum fakat satıcıya pek güvenemedim ne dersiniz sizce almalı mıyım...
  6. YusufShn01

Gtx 1060 ile GT 1030 takas

Sarı sitede gezerken bir ilan gördüm ve yazdım benimle ayni şehirde Asus dual GTX 1060 satıyor adam beyaz renkli fiyata 3k yazmış. ben yazdım adama ve takas teklif ettim 18+ ay garantili Gt 1030 +1200tl şeklinde. olur ama 1500 yapsak çok daha iyi olur dedi. henüz pazarlık aşamasındayız. sizce...
  7. YusufShn01

Rtx 3060 uygun fiyatlı mı ?

Malum sitede gezerken gördüm, fiyatı uygun geldi tam olarak piyasaya bakmadım ama yinede belki almak isteyen olur https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-dual-3060-sifir-tr-garantili-932966002/detay
  8. YusufShn01

R7 370 Ekran Kartı Isınıyor Ne Yapmalıyım?

R7 370 ekran kartı aldım. Defalarca konu açtım ama kimse yardım etmedi lütfen yardımcı olur musunuz. Kutulu tertemiz kart gibi görünüyordu bende aldım. Aldığım kişiden furmark testi istedim maks 78 derece gördü testte. Ben eve geldim taktım ama 85-86 dereceye kadar çıkıyor kart. Ne yaptıysam...
  9. YusufShn01

R7 370 Uv yardım edebilir misiniz ?

MSI r7 370 ekran kartını aldım. Furmark 82 derece gördüm valorant full ayarlar 76 derece GTA V full ayarlar 74 derece. Kartı akşam temizleyip kaliteli termal macun süreceğim. Ama çok bir etkisi olmaz diye düşünüyorum çünkü kartın dışından görünen bakır boru var. Oyun içi o bakır boruya dokundum...
  10. YusufShn01

Kafam çok karışık yardımcı olur musunuz ?

Bu sabah kararlıydım Asus Phoenix GT 1030 kartını 1000 TL ye 0 olarak alacaktım fakat arkadaşlar GTX 760 tavsiye ettiler. Bende dedim girip bakayım neymiş bu 760. Kart hoşuma gitti ilanlardan biri gigabyte tasarım 3 fanlı kartın sahibini aradım 1250 TL ye param güvende ile bırakacağını söyledi...
  11. YusufShn01

Asus Phoenix GT 1030 alınır mı?

Arkadaşlar önceden konu açtım ama istediğim cevaba ulaşamadım. Onun yerine 2. El şunu al demeyin sıfır daha iyi öneriniz varsa bekliyorum. Almayı düşündüğüm model linktedir. Sizce alınır mı yoksa daha iyisi varmı...
  12. YusufShn01

Asus Phoenix 1030 Isınır mı?

MSI aero 1030 almak istiyordum fakat stok sadece vatan bilgisayarda var görünüyordu. Bugün vatan bilgisayara gittim sistemde sıkıntı olduğunu, stok olmadığını şöylediler. İnternette bakıyorum hiçbir yerde aero 1030 yok, Trendyol hariç. Orada da 1500 TL, ben bu karta o kadar para vermem...
  13. YusufShn01

Sıfır Rtx 3060 10k ?

Bana çok yakın bir ilan buldum sıfır Rtx 3060 10k demiş alınır mı ? Alsam kaça satarım acaba ? Asus dual modeli
  14. YusufShn01

RX 570 4gb 2. El alınır mı

İlanda gezerken kendi şehrimde RX 570 buldum pazarlık ile 1600 TL ye anlaştık. Tek fanli sapphire modeli tek sorunu fanı arızalı. Yurt dışından gelicekmiş kart arkadaş çok ucuza almış 1200-1300 civarına. Sizce almalı mıyım ? Kaçırmak istemiyorum bu günlerde böyle bir kartı
  15. YusufShn01

8 Güç kablosunu 6 pin girişe takmak ?

Elimdeki ekran kartında 6x2 güç girişi var fakat benim psu da 6+2 kablo var sadece. Linkteki ürünü alsam 6 lı girişe taksam 2 pin dışarıda kalsa sorun olurmu ? https://urun.n11.com/kablolar/8-pin-power-kablo-8-pin-to-molex-power-pcie-ekran-karti-guc-kablo-P457320977 1618648691 8 pin alma...
  16. YusufShn01

560Tİ kahverengi macun

İnternetten gigabyte gtx 560ti 1gb ekran kartını aldım 2. el temizlemek için içini açtığımda termal macunun kahverengi olduğunu gördüm. Sizce bunu değiştirmeli miyim yoksa kalsın mı ? Birde macun sürülmesi gereken yüzey alanı bayağı büyükmüş onu farkettim bir anormallik varmı sizce ?
  17. YusufShn01

RX 550 overclock yardımı

Evet arkadaşlar geçen gün 400 TL gibi bir fiyata Sapphire RX 550 2gb satın aldım. Aldığım kişi tanıdıktı yani kart yorumlamış tertemiz ondan eminim. Ufaktan overclock denemesi yaptım ve grafik işlemci hızını 1200 den 1350 ye çıkardım. VRAM hızını ellemedim zaten 1750 MHz yeterli şu anki...
  18. YusufShn01

Gt 730 görüntü gelmiyor

Hepinize merhaba bilgisayarıma yeni ekran kartı aldığım için eski ekran kartımı sattım Eski ekran kartım gt420. fakat fanının 1 yaprağı kırıktı sattığım adam fanını değiştirmemi istedi maaliyeti karşılarım dedi bende araştırdım fakat gt420 fanını bulamadım daha sonra ilanları gezerken 80 tl ye...
  19. YusufShn01

GTS 250 mi yoksa HD4850 mi ?

Herkese selam maksimum 250 tl bütçe ile bilgisayarıma yeni ekran kartı almayı düşünüyorum şu anda gt420 var ve artık yetmemeye başladı sistem şu şekilde; Anakart: ECS G31t m-7 İşlemci : Core 2 Quad Q9450 Ram : 2*2 Kingston 667mhz Psu: 500W Cooler Master Ekran kartı: Geforce Gt 420 Kafamda...
Geri