Gt 730 görüntü gelmiyor

YusufShn01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
641
Hepinize merhaba bilgisayarıma yeni ekran kartı aldığım için eski ekran kartımı sattım Eski ekran kartım gt420. fakat fanının 1 yaprağı kırıktı sattığım adam fanını değiştirmemi istedi maaliyeti karşılarım dedi bende araştırdım fakat gt420 fanını bulamadım daha sonra ilanları gezerken 80 tl ye arızalı gt 730 buldum ve hemen gidip aldım fanları değiştirdim sıkıntı olmadan çalıştı ve gt420 kartımı sattığım adama verdim.
Sonuç olarak elimde gt 730 kaldı bilgisayara takıyorum fanlar dönmüyor görüntü vermiyor sahibinin dediğine göre elektrik kesintisi sonrası böyle olmuş. Chipset arızası olduğunu düşünmüyorum. Sizce arızası nedir ve tahmini ne kadara mal ederim?

önce bir anakartına baksın arkadaşa söyle

Hiçbir bilgim yok bunu bir bilgisayarcıya götürerek bakabilirsin

Hayır kendi bilgisayarıma takıyorum şu anda r7 240 var ve çalışıyor gt730 takınca çalışmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve galiba yazdıklarımı anlamamışsınız özetle şöyle söyleyim elime bedava gt730 geçti fakat fanı dönmüyor görüntü yok arızası ne olabilir ?

Hepinize merhaba bilgisayarıma yeni ekran kartı aldığım için eski ekran kartımı sattım Eski ekran kartım gt420. fakat fanının 1 yaprağı kırıktı sattığım adam fanını değiştirmemi istedi maaliyeti karşılarım dedi bende araştırdım fakat gt420 fanını bulamadım daha sonra ilanları gezerken 80 TL ye arızalı gt 730 buldum ve hemen gidip aldım fanları değiştirdim sıkıntı olmadan çalıştı ve gt420 kartımı sattığım adama verdim.
Sonuç olarak elimde gt 730 kaldı bilgisayara takıyorum fanlar dönmüyor görüntü vermiyor sahibinin dediğine göre elektrik kesintisi sonrası böyle olmuş. Chipset arızası olduğunu düşünmüyorum. Sizce arızası nedir ve tahmini ne kadara mal ederim?
Bence uğraşmaya değmez. Ekran kartı yanmış bile olabilir kalitesiz güç kaynağı varsa.

Bence uğraşmaya değmez. Ekran kartı yanmış bile olabilir kalitesiz güç kaynağı varsa.
gt 730 piyasası 300 den başlıyor 200 e kadar masraf edebilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yardımcı olabilecek kimse yokmu :)

Son düzenleme:
Geri