Arama sonuçları: *

1. Ameyus

Ram'im kaç mhz'de çalışıyor? Her bir göstergede farklı

Ram mhz'sini öğrenmek istedim ama her yerde farklı gösteriyor doğrusu nedir?
  2. Ameyus

Laptop'umun termal macununu değiştirdim bir şey değişmedi

Laptop'un bakımını 1.5 yıldır yapmamıştım. Çok ısınıyordu ısındığı için de performansını kısıyordu. Ben de bakım yapma kararı aldım. Bayağı bir toz kir kıl falan çıktı (Küçük sinek ölüsü bile vardı). Temizleme yaptım sonra termal macunları kontrol ettim tamamen kurumuştu. Termal macunu sürdüm az...
  3. Ameyus

HP ücretsiz bakım yapıyor mu?

Laptopuma bakım yaptırmak istiyorum garantisi hala devam ettiği için ben açmak istemiyorum. HP teknik servisi ücretsiz bakım yapıyor mu? Oturduğum şehirde HP servisi yok.
  4. Ameyus

Laptop kaç fps vermeli? Fps'leriniz nedir?

İmzamdaki laptop valoda kaç fps almalı? Ya da spiderman orta ayarlarda kaç fps almalı? Sizin laptoplar hangi ayrada kaç fps veriyor?
  5. Ameyus

Yardım Hp Omen performans düşüşü

Hp omen laptopum az performans vermeye başladı. İlk zamanlar valoda 300 fps alırken şimdi 170 alıyorum. CS GO 350 alırken 200 alıyorum. Sıcaklıklar boşta 65 derece oluyor. Oyunda 95 derece balanced modda 4200 rpm'de çalışıyor. Şuan virüs taramasında 82 derece. Mux özelliği mevcut. Ne yapmam gerek?
  6. Ameyus

3070 laptop var ama watt değeri düşük

3070 laptop'um var ve 100w ama 140w 3060 laptop'tan daha performanslı çalışıyor sebebi nedir?
  7. Ameyus

Bir laptopta olması gereken RPM değeri nedir?

RDR2 ultra-yüksek ayarlarda 70 FPS alan bir laptop kaç RPM'de çalışmalı ya da oyunlar için sağlıklı olan RPM değeri nedir?
  8. Ameyus

Yardım Fps dün iyi iken şimdi düşük veriyor (nolur yardım)

Dün cs-go oynarken boşlukta 400, oynarken 300-250 arası geziyordu şimdi 140-100 hatta bazen 80 oluyor sorun nedir? RTX 3070 i7-10870h 16 gb ram 1680122370 nolur yardım edin be korkuyorum
  9. Ameyus

Fps'imin normalden düşük olduğunu düşünüyorum

Cs go oynarken boşluğa baktığımda 400 fps alıyorum ama oynamaya başlayınca 180-150 fps oluyor bu normal haliydi bundan da mustaribim ama bugün uçan gözcü oynarken 80'e kadar düştü sorun nedir? HP OMEN 15-ek1000...
  10. Ameyus

Yine internet kopma hakkında korkularımı gidermek istiyorum

Bu konuyu defalarca açtım ve bir yarar sağlamadı ama yine de umutluyum. Laptop 'umu büyük zorluklarla aldım. Ağustos sonlarında elime ulaşmıştı ve yaklaşık 3 ay sorunsuz oyun oynadım ta ki kulaklığımı ve mouse'mu alana kadar. Tam her şey tamam dedim ve internet kopma sorunları başladı. Ve bu...
  11. Ameyus

CS_GO oynarken fps yarı yarıya düştü

Normal bir şekilde cs oynuyordum birden fanın sesinin azaldığını duydum ve laptop'un ısısı düşmüştü. Fps yarıya inmiş normalde boşluğa bakarken 380 fps alırken şimdi 200 alıyorum. Bunun sebebi nedir?
  12. Ameyus

Yardım Laptop internet kopma sıkıntısı

Laptop' da sürekli internetim kopuyor. O kadar garip bir internet ki; 10 gün boyunca internetim çok güzel çalıştı, çok nadir kopmalar oluyordu ve kopunca hemen geri geliyordu. Ondan önceki zamanlarda yine kopmalar oluyordu. son 3 gündür kopmalar yeniden başladı. Kafayı yemek üzereyim sıkıntı...
  13. Ameyus

İşlemcim 100 dereceyi gördü!

Gta V'i hayatımda ilk defa oynadım ve hiçbir ayar yapmadan girdim. Bilgisayarın performansını görmek için msi afterburner açtım. İşlemci %3 kullanılıyordu buna rağmen 100 dereceyi gördü. Acaba afterburnerda sıkıntı olabilir mi? Ayarlar kısmına girince sıcaklık 80-90 arası değişiyor. İşlemcim...
  14. Ameyus

Ssd'de 688 GB boş yer var oyun indirsem sıkıntı olur mu?

Bilgisayarda cs-go, valorant, witcher 3, rise of tomb raider var. Gta V yüklesem sıkıntı çıkar mı? 688 GB boş yer var.
  15. Ameyus

Termal macun sonrası ısınma

Termal macunu 2 saat önce yeniledim ve normal kullanımda ısınıyor gibi normal mi?
  16. Ameyus

İnternet cafe ile evimdeki laptop uyuşmuyor

Bugün internet kafeye gittim ve masaüstü bilgisayar valoda 350 FPS alıyordu. Bilgisayarın donanımı şöyle: Rtx 3060ti 16 gb ram I7-10700 Benim laptop bazen 250 bazen 200 fps veriyor sadece sabit durduğumda 300'ü geçiyor. Laptop donanımı şöyle: Rtx 3070 16 gb ram İ7-10870h Neden böyle bir fark...
  17. Ameyus

İnternet kopma sorunu

Öncelikle 2 adet laptop'um var. Birisi güçlü olmayan bir laptop diğeri çok güçlü bir laptop. Güçsüz olan internette herhangi bir internet kopması olmuyor ama diğer laptopta internet sürekli kopup geliyor. Driverlar güncel hatta bios güncelleyip işletim sistemi bile değiştim ne yapmalıyım?
  18. Ameyus

Laptop fan çalıştırma hızı hakkında

Hp Omen laptop var. RTX 3070 ve i7-10870h işlemcisi var ayrıca 300 hz. God of War indirdim ve çalıştırınca fanlar 5200 RPM hızla dönüyor. Buna bağlı ılarak çok ses çıkıyor ve laptop çok az titriyor. MSİ afterburner ile baktığımda cpu 94 derece gpu 79 derece oldu. Omen geming hub'dan kontrol...
  19. Ameyus

Oyuna giriş yaptığımda internet gidiyor

EA games ya da valoranta giriş yaptığımda internet gidiyor. Oyun içinde de sürekli internetim kopuyor. Ne yapmam gerek aynı sorun telefon internetimi bağladığımda olmuyor. Driverlarım güncel.
  20. Ameyus

İnternet kopması yardım edin artık lütfen

Öncelikle bilgisayarımı wifi ile vodafone internetime bağlıyorum. Valoya giriyorum güzel güzel 50 ping ile oynarken hop oyun donuyor ve oyundan atıyor bi' bakıyorum internet gitmiş.(Wifi ışıklarında herhangi bir sönme yok) sonra internet 10 saniye sonra geliyor ve ölmüş oluyorum. Bu süreklü...
Geri