02e61942-1c5b-4bc6-a867-2f1c6c7c4f37.webp

Satılık MSI MPG 271QRX QD-OLED 26.5" 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz OLED Oyuncu Monitörü

Pazarlık yapılır. Garantisi vardır. Bu monitoru Donanım arşiv sahibi youtubeden özelliklerini açıkladı. Yani biraz paraya ıhtıyacım var. Sahıbınden.comdsa da var
65,000.00 TRY
1 sold
Marka
MSI
Durumu
İkinci El

Yorumlar

Kardeş 4. nesil 4k oledler 40-50k civarına alınabilirken 3. nesil 2k monitöre 65k çok olmamış mı?

Sanırım monitörün artık eski nesil olduğu için üretilmediğini ve fiyatın bu yüzden yüksek olduğunu idrak edemediniz
360 hz 2k oled bir ekran msı markalı ne akdar ıstersınz efendım 1. yıldan fazlada garnatısı var beleş g,b, b,r uzulukta ınıdırımlımı ıstıyorsunuz sızde yanı bende ucuk bır fıyat demedım her serı 1 2 sene gectıgı dıye sıfıra ındırcek degılız

360 hz 2k oled bir ekran msı markalı ne akdar ıstersınz efendım 1. yıldan fazlada garnatısı var beleş g,b, b,r uzulukta ınıdırımlımı ıstıyorsunuz sızde yanı bende ucuk bır fıyat demedım her serı 1 2 sene gectıgı dıye sıfıra ındırcek degılız
Kardeş bak insan gibi uyarıyorum seni hatanın üzerine gidiyorsun . 50k bütçeye 4k 480hz 4. nesil oled monitörler bulunuyor . İsterse 20 yıl garantili olsun senin cihazın eski nesil sen buna rağmen gitmiş 65k yazmışsın . Yazacağın maksimum tutar 25-30k olması lazım . Birde gelmiş 65k uçuk değil diyorsun şaka gibi cidden .

Son düzenleme:
https://www.akakce.com/monitor/en-u...k-pivot-360-hz-oyuncu-u-fiyati,753218496.html reis sıkıntılar var sende sattığın cihazın bir üst neslini 4k 240hz versiyonunu 40k ya aldım. Akakçede gördüğünüz her fiyatı yazmayın şu ikinci elde artık.

Kardeş bak insan gibi uyarıyorum seni hatanın üzerine gidiyorsun . 50k bütçeye 4k 480hz 4. nesil oled monitörler bulunuyor . İsterse 20 yıl garantili olsun senin cihazın eski nesil sen buna rağmen gitmiş 65k yazmışsın . Yazacağın maksimum tutar 25-30k olması lazım . Birde gelmiş 65k uçuk değil diyorsun şaka gibi cidden .
25 30 mu hahahaa neyse hadı bak ısıne yaa tamam anlasıldı 25 30mus tamam konu kapanmıstır

markadan markaya degısır ayrıca her 360 hz aynı olmaz kardesım bunu ıyı bıl
Attığım cihazla senin cihaz aynı paneli kullanıyor? Son 3 yıldır oled kullanıyorum. Bi o kadar daha uzun süredir TV kullanıyorum. Bence senden iyi biliyorumdur. Maharet hz de değil panelde. Senin cihaz samsung qd oled kullanıyor. Piyasadaki tüm 2k 360hz cihazlar aynı paneli kullanıyor haberin olsun. MSI panel üreticisi değil. Millete racon keserken önce araştır öyle kes reis tavsiyemdir.

Attığım cihazla senin cihaz aynı paneli kullanıyor? Son 3 yıldır oled kullanıyorum. Bi o kadar daha uzun süredir TV kullanıyorum. Bence senden iyi biliyorumdur. Maharet hz de değil panelde. Senin cihaz samsung qd oled kullanıyor. Piyasadaki tüm 2k 360hz cihazlar aynı paneli kullanıyor haberin olsun. MSI panel üreticisi değil. Millete racon keserken önce araştır öyle kes reis tavsiyemdir.
ben sadece kısaca soyledım buraya makale yazacak degılım. Bu arastırmaları sadece sen yapmıyorsun yanı dunyada bır tek zekı sen degılsın :D buraya b.. atmak yerıne ısınıze bakın almak ısteyen alır almak ıstemeyen almaz ne uzatıyorsun ki ? benckamrktan ve diğer tst yerlerınde ıyı oldugunu gosterıyor dellden daha iyi soyluyor hanı sen bılıyorsun kıms ebılmıyor ? ılgınc neyse konuyu kapatıyorum

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
zidane55
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
Monitör
Hit
356
Yorumlar
11
Sona eriyor