WhatsApp Image 2026-05-09 at 01.29.18 (1).webp

Satılık [Sıfır Ürün] XPG Lancer Siyah RGB DDR5-6000Mhz CL30 32GB (2x16GB) Dual Kit

Ürün sıfır test haricide kullanılmadı.
29.00 TRY
Marka
XPG
Durumu
İkinci El

Detaylar

Ocak ya da Şubat ayında Hepsiburada'dan aldım garantisi faturası vs. her şeyi duruyor, aldığımda sadece ram testine soktum herhangi bir problem göremeyince geri paketine koydum. Aylardır da paketinde duruyor hiç kullanılmadı. Sistemi DDR5'e geçireceğim için almıştım ancak askerlik evlilik vs. satmak mecburiyetinde kaldım. İstanbul içi Kadıköy civarı elden teslim edebilirim.

Ürün Hynix A Die modüllü alırken çok araştırırdım. Herhangi bir yapay zekaya sorabilirsiniz

Hepsiburada'dan bir kullanıcının ürüne yorumu:

Hepsiburada satıcılı bu ürünü almak isteyen herkes gönül rahatlıyla alabilir. Çünkü ürünün modülü Hynix A Die.Bu sektörde bir marka olan "Nebi AKGÜN"ün videolarını izlerseniz (4 partlık ddr5 satın alma rehberi var.) Hynix modülün önemini çok güzel anlatıyor. Ram e fazladan neden para vermemek gerektiğini öğretiyor. Zaten videoda diyordu "6000Mhz Cl30 değerini verebilen bir ram kesin Hynix modüldür." Nitekim bu üründe öyle. Bizde Hepsiburada satıcılı en ucuz Hynix A die modüllü ram olarak bu ürünü bulduk. Ürünün model kodunu yazmamışlar. Ben sizin için yazıyorum.AX5U6000C3016G-DCLARBK

Neden İyi Bir Tercih?
  • Oyun Performansı: 6000 MHz hız ve CL30 gecikme süresi, güncel oyunlarda kare (FPS) düşüşlerini en aza indirir ve akıcı bir deneyim sağlar.

Uyumluluk: Hem AMD EXPO hem de Intel XMP 3.0 profillerini destekler. Böylece BIOS üzerinden tek tıkla en yüksek performans ayarlarına geçebilirsiniz

Soğutma ve Estetik: Şık siyah soğutucu bloğu ve canlı RGB aydınlatması ile hem kasa içi görselliğe katkı sağlar hem de performanslı bir şekilde ısınmayı önler.

Kapasite: Toplam 32 GB (2x16 GB), çoklu görevler ve en zorlu AAA oyunları için uzun yıllar yeterli olacak bir kapasitedir.

6000 MHz frekansı ve CL30 gecikme değeri, hem AMD Ryzen hem de Intel sistemler için mevcut en ideal "tatlı nokta" (sweet spot) performansını sunar. İçerisinde genellikle yüksek kaliteli SK Hynix bellek modülleri yer alır, bu da hız aşırtma (overclock) kapasitesini ve sistemin kararlılığını artırır.

Yorumlar

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
nodepp
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
RAM
Hit
205
Yorumlar
5