Yardım Scyrox Mouse Alınır mı ?

Kasv4

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba arkadaşlar. Konulara baktım ama yine de içim rahat etmedi net bir açıklama bulamadım doğrusu.

Uzun zamandır Zowie EC 2B kullanıyordum ama artık rahmetli olmaya başladı. bu sitede 2700 tl ye buldum sizce alınır mı ? Alınırsa hangi model almalıyım sizce ?

V8 öneririm, fiyat konusunda şu ana kadar gördüğüm en uygun fiyat, daha önce kulaklık almıştım buradan bir sıkıntı yaşamadım. V8 > v6 bencee

V8 öneririm, fiyat konusunda şu ana kadar gördüğüm en uygun fiyat, daha önce kulaklık almıştım buradan bir sıkıntı yaşamadım. V8 > v6 bencee
O nasıl bir karşılaştırma ikisi aynı ürün boyutları farklı senin eline olmuyor diye herkesin eline mi olmayacak

v8 ile v6 nın farkı nedir peki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O nasıl bir karşılaştırma ikisi aynı ürün boyutları farklı senin eline olmuyor diye herkesin eline mi olmayacak
v8 ile v6 farkı boyut mu yani ?

Wraith üzerinden atk z1 pro max al iyzico 1k cashback var boyut olarak zowie ile aynı eline daha yatkın olur

v8 çok daha hafif konu sadece boyut değil, ağır mouse sevenlere bir şey diyemem ama bence v8 > v6. Hem boyut hem hafiflik olarak bana daha uygun
Abart sende v6 40 gr görende 80gr sancak 4 gr fark var aralarında büyük olduğu için bu kadar fark olması normal

Abart sende v6 40 gr görende 80gr sancak 4 gr fark var aralarında büyük olduğu için bu kadar fark olması normal
kanka eğer bu konulara hassas biriysen bu tür şeyler önemli. Girip 2 valo atıp çıkıyorsan senin için "abart" derecesinde olabilir benim için hafif mouse çok daha önemli. Arkadaşa da V8 önerdim. Farklı önerin varsa iletirsin

Alacaksan gaminggen veya wraith den al . 1500 e yakın cashback gelir

Hocam ben Scyrox soruyorum sen başka ürün öneriyorsun :( Artık sıkıldım büyük geliyor gibi hissediyorum.
Farklı önerme sebebim zowie kullanmışsın elin ona alıştığı için geçiş yapmakta zorlanabilirsin diye aynı boyutta bir mouse önerdim

Alacaksan gaminggen veya wraith den al . 1500 e yakın cashback gelir
Kanka ben hiç anlamam o işlerden gerekte yok para var sorun yok. Alınır mı alınmaz mı ? Alınırsa hangi model almalıyım farkı ne o lazım bana. Başka modele vs. gerek yok.

Geri