İtopya Kendin Topla Sistemim Nasıl?

Zamazingo0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
377
Bütçe
57000
Son düzenleme:
Soğutucu olarak da:https://www.akakce.com/islemci-sogu...20-se-argb-tl-c12b-s-v2-fiyati,667655622.html
Toplam 56K tutuyor hatta iyzico ile daha da ucuz
NOT:Kasa hem ileriye dönük hem de ucuz olsun istedim o yüzden bunu aldım.Bitfenixin 1k daha ucuza modeli var belki onu alır anakartı yükseltirim ama kasa iyi gibi
Aga itopyada fiyatlar iyimiş la alınır. Ssd değis.

Soğutucu olarak da:https://www.akakce.com/islemci-sogu...20-se-argb-tl-c12b-s-v2-fiyati,667655622.html
NOT:Kasa hem ileriye dönük hem de ucuz olsun istedim o yüzden bunu aldım.Bitfenixin 1k daha ucuza modeli var belki onu alır anakartı yükseltirim ama kasa iyi gibi
güzel olmuş

Yerinde olsam o ekran kartı yerine rx7800xt alırdım. o kadar çıkmana gerek yok o işlemci ile. 10k civarı bir fiyat farkı var ortalama. İnternete wifi ile bağlanıyorsan MSI B650m gaming plus wifi anakartı öneririm. O soğutucu ile işlemcini yeterince idare edebilirsin ama ona kaliteli bir fan takman gerek yoksa iyi bi performans alamazsın. O sisteme ssd çok düşük. Kingston kc3000 öneririm.

Hocam nasıl işin yok nasıl kullancan o zaman bilgisayarı ? Ssd bilgisayarın açılma hızını bile belirler.
Hocam şu an bende kıytırık markasını bile bilmediğim bir ssd var ve o da hızlı açıyo baya
Ha 200-300 lira verip iyi bir şey alabiliyorsam tabii yükseltirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yerinde olsam o ekran kartı yerine rx7800xt alırdım. o kadar çıkmana gerek yok o işlemci ile. 10k civarı bir fiyat farkı var ortalama. İnternete wifi ile bağlanıyorsan MSI B650m gaming plus wifi anakartı öneririm. O soğutucu ile işlemcini yeterince idare edebilirsin ama ona kaliteli bir fan takman gerek yoksa iyi bi performans alamazsın. O sisteme ssd çok düşük. Kingston kc3000 öneririm.
İleride işlemci yükseltebilirim onda sıkıntı yok, interneti de cat ile halledeceğim, ssd de çok pahalı be kc3000.İki katı

Ha bi de zaten anakartta çift m2 yuvası var, ilerde daha kaliteli bir şey de alabilrim

ram olarak link koyulmuyor patriot viper 32gb bakabilirsin iyzico ödemeli yerlerde cashback kampanyalarından yeni hesap açıp faydalanabilirsin
böyle 57200 tutuyor cashbacklerle daha da düşer gelen cashbackleri çevre birimlerini almak için kullanabilirsin

Son düzenleme:
ram olarak link koyulmuyor patriot viper 32gb bakabilirsin iyzico ödemeli yerlerde cashback kampanyalarından yeni hesap açıp faydalanabilirsin
böyle 57200 tutuyor cashbacklerle daha da düşer gelen cashbackleri çevre birimlerini almak için kullanabilirsin
Hocam attığın sistemin soğutucusu yok ve kasası benimkine kıyasla çok alt segmentte

Hocam attığın sistemin soğutucusu yok ve kasası benimkine kıyasla çok alt segmentte
çok alt segment vs. yok 6k cashback gelecek başka hesaplarla alırsan soğutuyu + çevre birimlerini alacak para gelir

Nası 6k?Hiç bilmiyorum iyzicoyu
annenin babanın numarasıyla da hesap açıyorsun itopya ggtr pckolik gibi yerlerden 500tl + %10 + %25(500tl) cashback gelecek tam hesaplamadım her birinden bu kadar gelecek

tek telefonda en fazla 3 hesap açılabiliyor

1610tl işlemciden
1225tl ssdden
2000tl ekran kartından
1000tl kasadan

annenin babanın numarasıyla da hesap açıyorsun itopya ggtr pckolik gibi yerlerden 500tl + %10 + %25(500tl) cashback gelecek tam hesaplamadım her birinden bu kadar gelecek

tek telefonda en fazla 3 hesap açılabiliyor

1610tl işlemciden
1225tl ssdden
2000tl ekran kartından
1000tl kasadan
Hocam peki bu sadece nakit alışverişler için mi geçerli?
Bi de bu kazandığım paraları çekebilyor muyum yoksa sadece yine iyzico geçerli olan bir şeye mi harcayabiliyorum?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,972
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri