❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy Tab A9 64 GB Gümüş Tablet - 3490 TL

akakçede son 1 yılda min 3000 TL 'yi görmüş. sen ürünü 3 yıl önce aldın sanırım

A9 Plus olanını kullanmıştım, çok kötü bir deneyim sunuyordu. Çok yavaştı. Kasası ve ekranı fiyatına göre iyi olsa da o yazılım ile kullanılabilriliği çok düşüktü.

Alınmaz dediğiniz ürünlerin stoklarını bitmiş, Mediamarkt ve Teknosada. :D Kampanyayı bitiriyorum

Son düzenleme:
A9+ olanı var bende. Evet arayüz olarak biraz yavaş ve kasıyor ama film,dizi ve youtubeden dizi izlemek için gayet başarılı bence. Fiyatına gore ekran kalitesi guzel. Ben genelde pc'de 3. Ekran olarak kullaniyorum.

sıkıntı yok. herkesin bütçesi kendisine göre. her kesme hitap etmek lazım, saygı duyurum sizin yorumunuza da alan kişiye de

Arkadaşlar iyi hoş güzel diyorsunuz da bu fiyata daha iyisi vardı da biz mi almadık ? Alınmaz demek doğru olmaz. Alınmaz diyebilmeniz için kazık fiyatta olması lazım. Üzerini siz tamamlayacaksanız daha iyi ürünler alalım.

Eğer tam 3.500 liranız varsa alınabilecek en iyi tablet fakat , 1000 lira daha verip honor almak daha mantıklı . Ekranı büyüklüğünde , depolamada , ekran çözünürlüğünde bayağı fark ediyor.

A9+ olanı var bende. Evet arayüz olarak biraz yavaş ve kasıyor ama film,dizi ve youtubeden dizi izlemek için gayet başarılı bence. Fiyatına gore ekran kalitesi guzel. Ben genelde pc'de 3. Ekran olarak kullaniyorum.
Hocam bende bitane tab a 7 var nasıl ekran olarak kullanabilirim ve hoparlör görevi görür mü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,895
Üyeler
185,346
Son üye
Alikopter
Geri